“Jutros sam bio iznenađen (čitaj: šokiran) primiti poruku od “Michaela kao Ashtar Sherana”.

Bila je kratka i gruba. Ja sam, iskreno, uzrujan zbog njezinog objavljivanja. Vratio sam se i pitao Michaela da li bi mi mogao dati alternativnu poruku.

On je rekao tada ovo što je zapravo ista poruka izrečena blažim riječima. Još uvijek uzrujan, otišao sam Stvoritelju. I njegov odgovor je uključen.”

Michael: Sada smo spremni pružiti našu podršku operacijama naše braće i sestara na vašem planetu.

Potičemo vas da što prije započnete sa planiranim akcijama. Primili smo autorizaciju od Stvoritelja da sada krene u akciju.

Naši planovi su završeni i sigurni smo u uspjeh. Vrijeme za daljnje planove u vezi sa uzašašćem Zemlje je došlo do te točke nakon koje su daljnja odlaganja štetna. Svi naši saveznici su svjesni te činjenice.

Očekujemo da svi krenete u akciju istoga trenutka. Brodovi će povećati broj neprikrivenih pojavljivanja da bi signalizirali našu spremnost i podršku.

Sve flote su sada u stanju pripravnosti. Čekamo na vaš najraniji potez. Neće biti dozvoljeno nikakvo ometanje.

Dat ćemo daljnje objave već prema potrebi. Šaljemo naš blagoslov i podrška svoj našoj dragoj braći i sestrama. Neka vaša sloboda brzo stigne. Dobar dan.

(Bio sam veoma iznenađen primiti ovu poruku te sam tražio potvrdu.)

Stvoritelj: Mi odobravamo ono što si zabilježio.

Ron Head

prevela: Marijana Pontoni

WebSite:   http://aquariuschannelings.com/2012/03/29/archangel-michael-through-ron-head-may-your-freedom-be-swift-in-coming/

WebSite:   http://despertando.me/hrvatski/

WebSite:    http://despertando.me/?p=60732

Back To Main Uzašli Majstori

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here