Ništa vas sada ne može zaustaviti od postizanja svakog cilja, ostvarenja svakog zadatka i primanja svakog dara koji ste željeli primiti kao nagradu za sve vaše hrabre napore. Mi smo pratili vaš napredak jako dugo vremena i vidjeli smo velike korake koje ste napravili i velike duljine koje ste ponekad prošli kroz vrijeme kako bi naučili određene lekcije i kažemo vam da ne postoji ništa što je ikad stajalo na vašem putu, nema izazova bez obzira koliko je velik bio da niste bili u mogućnosti da ga porazite, tako da vas sada pitamo, mi vas danas pitamo zašto ima onih od vas koji iznenada osjećaju da taj jedan izazov koji leži sada pred vama na vašem putu je onaj koji se ne može lako poraziti.

Mi ne vidimo nikakvih ovisnosti ili navika ili sklonosti, ili kako god želite to da označite, kao bilo kakve tako teške naravi za vas da ih ne biste prevladali. Mi ne vidimo to, što vi znate kao ovisnost, kao nešto tako brdovito ili jako ili teško za prevladati. Mi vidimo da ima mnogo vas koji su pod lažnim dojmom da prevladavanje ovisnosti je možda jedna od najtežih stvari koje se mogu postići u vašoj stvarnosti. Mi vam kažemo da svakako to nije slučaj. Mi vidimo ovisnosti doista kao nešto čime se gotovo može upravljati. Mi ih vidimo kao lako savladive u određenom stupnju, ali ne u velikom stupnju, uvjerenja, poleta, odlučnosti, želje, fokusa, discipline, ali ne vidimo te navike kao nešto što zahtijeva duge i naporne programe ili bilo kakve lijekove ili droge kojih se želite riješiti u vašem životu i ne vidimo te tendencije kao nešto što zahtijeva bilo koji nivo naprednih tehnologija, ne.

Mi vidimo te ovisnosti kao nešto što možete prevladati jednostavno dovodeći svoj um do nje, jednostavno govoreći sebi «Vrijeme je da ostavim ovaj niži dimenzionalni aspekt sebe iza sebe, jer više ne služi mom većem dobru, i odjednom to možda može biti interesantno pa čak na neki manji način i vrijedno ili prosperitetno iskustvo, ali ne više, jer ja želim više za sebe, želim više za svoju obitelj, želim više za moje prijatelje i moje bližnje i ja želim više za moju budućnost i sada je vrijeme za to.» To je sve što mi smatramo da trebate učiniti, jer što bi tu drugo trebalo učiniti? To je ono što vas danas pitamo; mi vas pitamo što je to što mislite da trebate učiniti da budete u mogućnosti da izbijete, kako vi kažete, te navike i ono što neki od vas nazivaju kao vaša rekreacija ili vaša zabava ili vikend noć?

Mi vam kažemo da ne postoji ništa više što trebate. Imate svu snagu unutar vas koju ćete za to trebati. Mi to znamo jer znamo tko ste vi i za što ste sposobni. Mi poznamo veliku snagu koju vi imate. Mi razumijemo veliku mudrost koju ste postigli kroz mnogo života vašeg inkarniranog putovanja kao i duhovnog putovanja, jer ste imali više iskustava u ovom duhovnom nego što ste imali u fizikalnosti, želimo da vas podsjetimo na to, da. Vi niste samo bića koja su imala mnogo uzastopnih inkarnacija u fizikalnosti, ne. Vi ste imali mnogo vrijednih iskustava na ovoj strani zavjese. To je točno.

Tako da ste, kako kažete, živjeli najbolje od oba svijeta, a mi vas podsjećamo na to, jer mi ne možemo razumjeti zašto toliko mnogo vas osjeća da ne možete poraziti ove ovisnosti, a mi čak ne želimo koristiti ovaj izraz «ovisnost», jer ta riječ jako zvuči, a to bi mogao biti dio problema. Mi vidimo tu riječ, taj pojam, kao davanje lažnog izgleda koji ističe malu naviku kao nešto tako teško, tako grandiozno, nešto tako izazovno, nešto što neki od vas vide kao nemoguće. Mi vam kažemo da sigurno nije nemoguće i kažemo vam da čak nije ni tako teško u odnosu na sve druge prepreke i izazovi i lekcije koje ste naučili tijekom mnogih vaših inkarnacija, a također mnoge lekcije koje ste naučili u duhovnosti.

Ne postoji ništa što ne možete učiniti, a to je izazov koji nije čak jako usporediv s mnogim od vaših uspjeha i trijumfa u vašoj prošlosti, a mi ne mislimo u vašoj jako dalekoj prošlosti. Neki od vas ste porazili daleko veće neprijatelje nego što je ovaj sadašnji, čak neki i u ovom sadašnjem životu, da. Možda ih niste ostvarili, ali vi ste se borili s preprekama tijekom cijele vaše inkarnacije počevši kao dijete, da. Mi nismo čekali da dostignete zrelo doba da vam počnemo stavljati prepreke na vaš put kao što ste vi propisali, ne. Mi smo počeli stavljati prepreke na vaš put gotovo od vašeg rođenja, i to je činjenica, možete nam vjerovati kad to kažemo, pa možete li zamisliti ako ste sada u vašim tridesetim ili četrdesetim ili pedesetim godinama koliko prepreka smo stavili na vaš put koje ste uspješno i prilično lako izbrisali s vašeg puta.

Kažemo da je bilo nekoliko desetaka a mi ne govorimo da su bili mali izazovi. Neki od njih su bili doista prilično grozne prepreke, a vi ste ih počistili s vašeg puta bez da ste čak shvatili da je bila prepreka, pa čak možda i ključna. Možda znajući da je nešto izazov ili prepreka, stvara neku vrstu iluzije da će to biti težak zadatak da se porazi taj izazov. Možda smo ovdje udarili po problemu. Možda vam nismo čak ni rekli da poražavanje ovih navika je možda posljednji izazov za mnoge od vas. Mi smo možda to trebali zadržati za sebe i samo vam reći da vam mnogi darovi neće biti ponuđeni dok se vi ne suzdržite od upotrebe nedopuštenih, pa čak određenih propisanih droga za mijenjanje uma. Da, možda je ovdje odgovor. Možda je to put koji smo trebali odabrati.

Želimo da se uvijek pamtite da mi nemamo sve odgovore i stoga učimo na svakom koraku puta i učimo mnogo, da, od vas i na svakom koraku koji vi napravite duž puta. Podsjećamo vas da smo svi zajedno u tome, a tu su i oni od nas koji se nikad nisu inkarnirali u ljudskom vozilu ovdje u tri-dimenzionalnoj stvarnosti koju zovete kao Zemlja. Neki od nas nisu se nikada inkarnirali u tri-dimenzionalnom svijetu, to je istina, ali Zemlja je prilično jedinstvena i kad vam se veo podigne pred vašim očima vi ćete to vidjeti i vi ćete shvatiti koliko je jedinstvena pa čak čudesna na neki način ova stvarnost ovdje, jer vi ste bili izolirani od ostatka svemira jako dugo vremena. Mi ćemo reći da ste bili u «karanteni», ako hoćete, idući unatrag stotine tisuća godina.

Što o tome mislite najdraži? Mislite li da nakon što ste bili sami samcati u izolaciji tako daleko od svih prijatelja i obitelji i susjeda u ovom svemiru da ste slijedili svoj trag, kao što vi kažete? Vi ste ovdje sebi stvorili doista jedan vrlo jedinstven svijet. Kažemo vam da ovdje postoje neki običaji koji su gotovo prilično čudni za nas, na primjer, kažemo vam da je vaš način ljubljenja je vrlo jedinstven običaj. Da. Da li vas to iznenađuje da je ljubljenje jedinstveno samo vašem svijetu i nigdje drugdje? Mi vam kažemo da jeste, jer postoje mnogi od nas ovdje koji dijele ovu poruku sa vama da nikada prije nisu vidjeli ovo na bilo kom drugom planetu koji smo posjetili. Što mislite o tome? Smatrate li ovo iznenađujućim? Mislite li da je u samoj biti čudno? Mi vam kažemo da iz naše perspektive je čudan vaš običaj a ne naš, ali opet, to je samo u očima promatrača, zar ne? To je sve stvar perspektive, a mi vam kažemo da iz naše perspektive da je vaš planet jedinstven na mnogo načina i sigurno ne samo u ovom jedinom slučaju.

Podsjećamo vas da nitko od vas nema nikakve uspomene svojih prošlih života ovdje u višim područjima. Imate samo uspomene o vašoj prošlosti, u ovom jednom životu. Mi smo čitali mnoge vaše komentare i primijetili smo da popriličan broj vas vjeruje da ima sjećanja na prošle živote u vašoj podsvijesti ili čak u vašem svjesnom ljudskom umu u ovom trenutku. Mi vam kažemo da to nije moguće na bilo koji način, jer nakon što ste koraknuli kroz vrata inkarnacije bili ste golo novorođenče, a pod golo ne znači da niste imali ikakvu odjeću, naravno. Mi koristimo metaforu, i ono što mislimo je da ste svi vi bili goli od sjećanja bilo čega iz vaše prošlosti uključujući vaše prošle inkarnacije u fizikalnosti upravo ovdje na Zemlji.

Ako postoje oni od vas koji vjerujete da ste nekako došli do sjećanja na prošle živote kroz hipnozu ili neku vrstu regresije ili korištenjem nekih drugih kanala, mi kažemo da, to je moguće. Vi možete eventualno pretraživati u arhivama ili zapisima i nekako pronaći put do knjige s vašim imenom na njoj. Da, to je istina, ali vam kažemo da je to za vas vrlo malo vjerojatno. Izgledi da pronađete točne zapise koji sadržavaju vas i vaše prošle živote biti će jedan prema milijardu. Vidite, nitko od vas ne posjeduje kodove propusnice, ključeve, za te knjižnice i te knjige.

Da, postoje kodovi. Neki od vas, kroz istraživanja, su naučili da postoje određeni kodovi u ovom svemiru koji posjeduju određene moći, možemo reći, koje mogu otvoriti određena vrata, koristimo to kao metaforu, i da, to je istina. Određeni dio ovog svemira, a mi ne mislimo određeni planeti ili određene rase ljudi, ne, mi mislimo određeni dijelovi svemira, određeni dijelovi njegovog osnutka i izgradnje, određene sekcije njegove «električne instalacije», možemo to upotrijebiti kao metaforu, su bili dizajnirani na takav način da će kodovi biti neophodni za ulazak ili kopanje po tim zapisima ili arhivama pa čak u određenim mjestima, da, u ovom svemiru. Mi vam kažemo da vi ne posjedujete te kodove. Mi smo se osigurali da nitko u vašem tri-dimenzionalnom svijetu ne bi mogao imati ove kodove, jer vi sigurno niste spremni za njih a tu su i mnogi iz vašeg svijeta za koje smo se naširoko osigurali da ne posjeduju te kodove, jer oni nisu pouzdani s njima i oni bi napravili pustoš u cijelom ovom svemiru kad bi posjedovali ove kodove.

Kažemo vam da bi bilo nemoguće odgonetnuti ih, bilo bi ih nemoguće ukrasti, bilo bi ih nemoguće kanalizirati i bilo bi ih nemoguće kupiti. Mi vam kažemo da vi ne posjedujete te kodove i da ih ne možete, kako vi kažete, uzeti u banci. Samo vjerujte nama kad kažemo da nema načina da posjedujete te kodove, pa kako mislite onda da možete pronaći put do «knjige», i opet predstavljamo metaforu, o povijesti vaših života, povijesti vaše prošlosti, jer opet, osjećamo da bi neki od vas mogli imati poteškoća u shvaćanju upravo kako i gdje se vaši zapisi i sjećanja nalaze. Mi također možemo koristiti kao metaforu banku, kao što su banke sjećanja, a to je mnogo bliže nego korištenje metafore za knjige i knjižnice, pa tako ćemo se odnositi na skladište, ako hoćete, ili gdje su vaša sjećanja kao banka, banka sjećanja.

Dakle, tu ste, vaša sjećanja su sigurno pohranjena daleko i uvijek čuvana i zaštićena u banci sjećanja, skrivenoj negdje u ovom ogromnom svemiru, čuvanoj od strane onih koji nikada ne bi dopustili da se može pristupiti tim pohranjenim zapisima. Tako smo vas pitali kako vi to mislite da možete zaobići ove sigurnosne mjere? Zapamtite, vi ne posjedujete kodove, ne posjedujete ključ, i samo zato što su to vaša sjećanja to vam ne daje povlasticu za njih, ne daje vam nikakav pristup do njih. Dakle, možemo vam reći da ta sjećanja, ti bljeskovi ili snovi ili vizije koje primate kroz kanaliziranje ili seanse ili kroz tarot karte ili kroz bilo koji metoda koji koristite za vračanje, kažemo vam da vi možda primate bljeskove nečega , ne možemo zasigurno reći da li je to stvarno moguće, ali vam kažemo da vi ne primate bljeskove vaših stvarnih prošlih života ili povijesti na bilo koji način, obliku ili formi.

Žao nam je upropastiti s ovom vijesti one koji su možda njegovali neke od tih vizija ili snova ili poruka primljenih putem kanaliziranja i kažemo vam da će doći dan kada će svi ti fondovi i vaše najdraže uspomene biti vraćeni vama i vaša sjećanja će se sjuriti natrag jednom kad se ustave otvore, ali vam kažemo da je taj dan još uvijek malo udaljen i kažemo vam da umjesto da gledate unatrag, gledajte prema naprijed. Gledajte naprijed svaki dan koji ste ostavili ovdje u vašoj kreaciji, vašoj tri-dimenzionalnoj stvarnosti, jer vi ste ostavili mnogo toga u ovom putovanju za sebe i mi ne želimo da gubite bilo koliko vašeg vremena gledajući unatrag, jer mi smo vam rekli, vaša prošlost je stvarno prošla, više nije važna, iako mi razumijemo da mnogi od vas žele da sačuvaju ta sjećanja i sačuvaju da su postojala i da će vam se vratiti i da možete učiniti s njima ono što želite, ali vam kažemo ne gubite toliko mnogo vremena i energije pokušavajući oživjeti vašu prošlost ili naučiti pojedinosti o prošlosti, jer ono što je najvažnije je tko ste u ovom trenutku i tko želite biti idući dalje.

Mi vam kažemo da postoji toliko mnogo vrjednijih stvari, stvari koje možete napraviti sa svojim vremenom a jedna od njih je rad na posljednjem skupu izazova koji stoje na vašem putu, i kažemo vam s malo poleta i odlučnosti, malo fokusa i malo povjerenja možete pobijediti svaki izazov koji vas očekuje. Nema ničeg što ste sami postavili na vaš put da mislite da to ne možete očistiti, i vi sigurno ne slažete najveće izazove za sebe tako daleko na kraju vašeg putovanja, ne. Vi shvaćate da neki izazovi mogu zahtijevati malo vremena da bi ih se porazilo, tako da ste ih stavili na svoj put prije mnogo godina. Tako ako se želite osvrnuti na vašu prošlost, reći ćemo da je mudro i da je vrijeme da to učinite. Osvrnite se na prethodni život i pokušajte otkriti kakav je izazov možda ležao na vašem putu i pokušajte se sjetiti kako ste ga lako izbrisali.

Smatramo da će vam to dati sve povjerenje koje trebate da gurnete u stranu tako lako ovaj zadnji izazov ili možda izazove, posebno jedan koji se tiče vaše navike korištenja nekih od tih tvari za mijenjanje uma. Mi vas podsjećamo da to može biti vrlo bitan dio slagalice u odnosu na vaše uzašašće. Da, mi ne želimo opet biti nositelji loših vijesti i reći vam da će biti onih od vas koji neće uzaći, jer niste bili u stanju da odbacite ove navike, a mi vam možemo prenijeti samo ono što je istina, a to je istina, jer to je ono što ste htjeli. Vi ste nam rekli da je to ono što ste htjeli i da vi ne možete promijeniti vaše mišljenje jednom kad napravite ove ugovore, želimo da to znate, jer koliko vas bi jednostavno bacilo ručnik, kako vi kažete, i rekli «OK, onda mogu promijeniti svoj ugovor». Ne, to se ne može. To nije nikako dio pravila i mi nećemo prekršiti pravila za vas ili za bilo koga jer vas volimo.

Da, to može zvučati vrlo hladno ili možda za neke od vas i besmisleno, ali vam kažemo da vas volimo, mi se brinemo o vama, želimo samo ono što je najbolje za vas, a ono što je najbolje za vas je da odbacite te navike i znamo da je to zato što ste nam sami vi rekli da je to najbolje za vas. To je ono kako mi to znamo, jer mi se ne miješamo u tuđe poslove. Mi imamo naše vlastite živote i naša vlastita putovanja, ali mi pomažemo jedni druge kroz njihove kušnje i njihove testove i kažemo vam da ste vi molili za našu pomoć i zamolili ste nas da ne učinimo bilo što, što nas niste zamolili da učinimo.

Da, to je dio pravila, a ovo je ono što ste rekli da ste rekli; «Ne dopustite mi da varam i ne dopustite mi da se ušuljam sa strane u uzašašće. Ako ga ja ne zaslužim, ja ga ne zaslužujem i stoga ja to ne želim.» Pa mi vas danas pitamo, da li to još uvijek želite? Da li smatrate da ga još niste zaradili? Smatrate li da vi to već zaslužujete na temelju posla koji ste napravili? Mi vam kažemo da ne mislite da bi to zaslužili sve dok ne porazite ovu posljednju prepreku ili čak više od jedne zadnje prepreke, a mi vam kažemo da vam mi nećemo potajno dodati lozinku za uzašašće sve dok nam vi ne pokažete da ste dotukli ove navike, koje su tako štetne za vas i vaše putovanje koje ste toliko temeljili na pobjedi nad njima u ovom životu.

Da, možete to nazvati okladom ili možete to nazvati kockanjem, ako hoćete, ali ono što ste učinili bilo je da vi stavite vaše uzašašće kao ulog, a vi se kladite da možete prekinuti ove navike i sklonosti i ovog korištenja ovih tvari za mijenjanje uma. Da, to je vaš ulog, a mi vam kažemo da je ulog još uvijek važeći, i da vam mi dajemo potporu. Da, ako bismo mi bili kockari, koji se ne brinu o vama, ali ako bismo postavili naše oklade na vas, jer smatramo da ne postoji ništa i da ne postoji način da ostavite droge i navike koje ste pokupili koristeći ih tako da stoje na vašem putu svega što ste ikad željeli u cijelom ovom svemiru. Kako je to za motivaciju? Smatrate li da je motivacija dovoljna za vas da uzmete bez obzira koje droge imate zaostale u vašem domu upravo sada i bacite ih u kantu za smeće, sipajte ih u sudoper.

Pitamo vas što vas zaustavlja upravo sada od toga da to uradite upravo sada i učinite upravo to. Ako mislite da je ta mala vrećica marihuane tako važna za vas, onda vam kažemo nastavite i izaberite to. Odabrati to pored vašeg uzašašća u najspektakularniji raj koje vaše oči nisu nikad vidjele. Mi vam kažemo da vas ne osuđujemo ako donesete tu odluku. Kažemo vam da mi poštujemo i cijenimo svaki izbor svih vas i svi mi ćemo to uvijek činiti. Mi jednostavno želimo da točno razjasnimo ono što vi izabirete. Mi vas molimo upravo sada da držite tu bočicu tableta, držite tu vrećicu marihuane i onda pogledate kroz prozor gore u nebo i pokušate oslikati što je to što postoji sa ove strane vaše tamne zavjese. Mi vam kažemo da vi nikada ne bi mogli oslikati ono što postoji ovdje niti u vašim najluđim maštarijama. Mi vam kažemo da je to raj, područje izvan bilo kakvog mogućeg opisa ljudskog uma. To ne znači da ljudski um nije evoluirao, jer jeste, ali je to gotovo težak zadatak za bilo koji um koji još nije vidio nešto ili nikada nije dobio odgovarajuće opise nečega da ga jasno oslika u svom umu.

To je ono što vam govorimo. Dobili ste vrlo ograničene opise onoga kako izgleda život ovdje s ove strane vela, a to je bilo iz jako dobrog razloga. Željeli smo da svi vi budete u potpunosti zapanjeni onim što vidite jednom kada očistite prag uzašašća. Mi smo željeli da svi vi doživite iznenađenje vašeg života, cijelog vašeg putovanja, i kažemo vam da smo mi sačuvali iznenađenje jako dobro. Mi vam nećemo dati previše sugestija, ali vam kažemo kad zakoračite kroz vrata da ćete zinuti. Reći ćete «O moj Bože, pogledaj ovaj raj! To je ono što ćete reći. Sada držite tu vrećicu kanabisa, kako ga vi zovete, a mi to vidimo kao pokušaj da mu date lijepo zvučno ime, ali mi ćemo to zvati droga, jer to je ono što jest.

Nije nas briga ako on raste iz zemlje, kao što mnogi od vas smatraju da je vrlo velika razlika. Mnogi od vas smatraju da zato što raste iz tla da je to dar vašeg Boga, ali mi vam kažemo da to nije slučaj. Postoji mnogo stvari koje rastu iz vašeg tla koje ne bi stavili u usta ili udisali u pluća, zar ne? Mi vam kažemo da svaka droga na vašem planetu raste iz zemlje. Iznenađuje li vas to? Da li vas iznenađuje da jedna od vaših najopasnijih, riskantnih i koji život mijenjaju kemijskih spojeva u vašem svijetu koje znate kao chrystal methamphetamine (kristalni metamfetamin) raste iz zemlje. Da, raste. To je ekstrakt od ephedra biljke većinom iz Afrike. Pa mi vam kažemo da li je kristalni metamfetamin dar vašeg Boga vama? Pa on raste iz zemlje, zar ne? Pa nastavite dalje i pušite sve što želite ili ušmrkavajte sve što želite u svoj krvotok.

Mi vam kažemo da nije bitno odakle droga dolazi. Droga je droga. A navika je navika, i kažemo vam da ste nas vi obavijestili da vi želite prekinuti naviku koju ste stvorili kroz mnoge uzastopne inkarnacije. Vi ste se htjeli inkarnirati i pokupiti još jednu ovisnost, a ovaj put poraziti je prije kraja vašeg putovanja ovdje. To je bilo temeljno pravilo koje ste sami smislili. To je donja crta. Nije važno kako vi koristite kanabis ili bilo koju od tih drugih droga, jer to nije poanta ovdje. Niste rekli; «ali ako nađem drogu za koju nekako mogu uvjeriti sebe da je prirodna jer raste iz zemlje i da je to dar od Boga, onda je to u redu», ne, vi to niste predvidjeli prije nego što napustite vaše putovanje. Vi ste jednostavno rekli «Ja idem da navučem još jednu tvar za mijenjanje uma i ja idem da se odviknem od nje prije nego što uzađem, i kažem vam da mi ne pomažete ni na koji način da uzađem dok ne pobijedim ovu prepreku, jer to je tako važno za mene na mom putovanju.»

Mi smo se dogovorili, i tu smo završili, da nikakva pravila neće biti promijenjena u ovoj kasnoj fazi, mi vas moramo obavijestiti o tome, dakle, kažemo svima vama koji danas idu pušiti još jednu cigaretu marihuane ili ubaciti u usta još jednu tabletu ili piti još više alkohola, da to zaustavite. Bacite to smeće u kantu za smeće, jer to tamo pripada. To vam neće pomoći na vašem putovanju. To vas jako boli i vi to znate, i to je razlog zašto ste postavili ovaj izazov za sebe. Mi kažemo Vama, ako postoje oni od vas koji mogu priznati sami sebi da jesu, i da će koristiti ovaj termin po posljednji put, ovisni o svemu u ovoj kasnoj fazi vašeg putovanja jer ostaje još samo nekoliko mjeseci da odu neki od vas prije uzašašća, vrlo je vjerojatno da je to bio izazov koji ste postavili sebi.

Kažemo onima od vas koji nemaju ili nisu imali u ovom životu bilo kakvu ovisnost ili naviku ili sklonost ili nisu koristili jako puno droge uopće, što je vrlo vjerojatno da to nije bio izazov koji ste napisali u vašu priču, ali mi ne želimo da vidimo one od vas koji su koristili tvari za mijenjanje uma u vašem životu da kažu «Dobro, ja mislim da mi znači da ja nisam ovisnik i ja mogu prestati u svako doba i jedva koristim te droge, samo jednom, dvaput, tri puta, možda više puta mjesečno.» Mi vam kažemo ne. Ovo vas samo vaš ego i um varaju, prave vas ludim, obmanjuju vas, zapovijedaju s vama, jer ako vi koristite droge u ovom kasnom stupnju i vi čitate ove riječi koje vam govorimo, mi možemo gotovo garantirati da vi i vaš život ste uključeni u našu diskusiju, što znači da ste napravili ovaj sporazum da vi nećete uzaći dok ne prekinete s ovim navikama.

To je ono što želimo dati jasno do znanja vama danas; mi vam kažemo ako čitate ove riječi i mislite da opet koristite drogu bilo danas ili ovaj tjedan ili ovaj mjesec, možemo vam gotovo garantirati da vas ova rasprava uključuje i da vi nećete, jer ste rekli da ne želite, uzaći dok ne prestanete koristiti te tvari za mijenjanje uma u bilo kom obliku i bilo koje vrste. Želimo da svi znate da smo iza vas na svakom koraku puta, ali ne možemo doći dole do vas i upotrijebiti naše metode i naše tehnologije da vas izvučemo iz svega toga, jer to bi bilo kršenje pravila a vi ste nas molili da to ne činimo.

Mi vam kažemo još samo jedanput u vašem životu da ste sami u tome. Nadamo se da vam to neće dati osjećaj usamljenosti i izoliranosti ili napuštenosti ili da ste izdani, jer mi smo još uvijek pokraj vas, potičući vas, trenirajući vas, pomažući vam gdje možemo, ali ne možemo to promijeniti za vas. Mi ne možemo promijeniti vaš um i kažemo svima vama koji ste izabrali da se drogirate nije nešto što bi trebalo stvarno biti preteško. To je samo pitanje izbora. Izaberite da ih nećete koristiti. Samo prestanite ih koristiti. Što bi vam se moglo dogoditi? Nećete umrijeti. Neki od vas, zato što ste koristili toliko dugo ove tvari možete doživjeti simptome odvikavanja, ali vam možemo reći da, ako se suočite s tim simptomima odvikavanja, samo pomislite koliko ste blizu svemu i svakom snu koji ste ikada imali u cijelom ovom svemiru. To će biti vaš znak da sada kucate na vrata uzašašća, i čak ako osjećate mučninu u stomaku ili vrtoglavicu ili odvratnost, kažemo vam da će to biti zadnji put da to osjećate u cijelom vašem putovanju, jer vi više nećete biti tri-dimenzionalno biće, nego ćete biti pet-dimenzionalno biće a ovdje mi nemamo tih bolesti ili tih problema.

Mi nemamo ništa drugo do radost ovdje i kažemo vam zar nije dovoljno za vas da odbacite te droge danas, pa čak i ako se možete osjećati pomalo loše jer na kraju sve je to vrijedno. A za sve one koji ne vjeruju da će doživjeti bilo kakve simptome odvikavanja uopće, jer ste vi toliko uporni u uvjerenju da niste čak ovisnik ili da droge koje koristite niste čak fizički ovisni, tada vas pitamo što vas u tome zadržava? Mi vam kažemo da samo vi sami sebe zadržavate, nitko drugi i ništa drugo.

Mi vas danas ostavljamo, ali ćemo vas ostaviti s malo više bilješki. Tako ćemo malo odlutati i razgovarati s vama o nečemu mnogo više pozitivne prirode. Želimo svima vama da bolje razumijete gdje vas vaše putovanje vodi. Vodi vas od onoga što možemo nazvati kao «dijete», jer vaša svijest, vaš mentalitet, vaša osobnost, vaše povjerenje, vaš ego, bili su u jednom trenutku u djetinjastom stanju, ili ćemo reći nezrelom stanju, ali mi ne koristimo riječ nezreo kao mnogi od vas. Mi koristimo riječ nezreo kao mlad, kao nezreo, kao neiskusan i to je sve.

Dakle, bili ste kao jedno nezrelo dijete koje počinje svoje putovanje, i kažemo vam danas da izlazite iz vašeg putovanja kao odrasla osoba, kao iskusno i mudro i učeno biće. Neki od vas se kreću da postanu mudraci, da budu duhovne vođe i učitelji. Nije li vam to iznenađujuće? Mi smatramo da je to izvanredno, i kad bi vi mogli samo vidjeti koliko ste daleko došli, vi bi bili zapanjeni, jer mi vidimo koliko ste daleko došli, a to je upravo ono da smo mi, zapanjeni.

Želimo da se svi vi ovoga sjetite kad izazov dođe na vaš put, a vi smatrate da je previše jak za vas, da je previsoka planina za vas da se na nju popnete. Mi vam kažemo da ste se vi popeli na svaku planinu bez obzira koliko je visoka i koja je bila stavljena na vaš put i da ne postoji ništa, apsolutno ništa što je dovoljno snažno ili dovoljno visoko da vas uspori ili zaustavi sada, ništa. Sve što ste ikada željeli, svaki san koji ste ikada imali je upravo na drugoj strani više malih brežuljaka to je sve, a mi vam kažemo popnite se, vi to možete učiniti u vašem snu. Nema ničeg što stoji na vašem putu sada i kad biste mogli usporediti s onim kroz što ste već prošli vi biste se smijali, rekli biste «To je ništa, a ja sam bio zabrinut zbog toga?»

To je ono što mi vidimo i to je ono što mi vjerujemo i znamo da biste i vi to također vidjeli kad bi uživali našu točku gledanja, i to je razlog zašto pokušavamo da vam opišemo najbolje što možemo metaforu onoga što mi vidimo, a ono što mi vidimo je nevjerojatno mudro, iskusno i obrazovano, zrelo i snažno, vječno duhovno biće koje sada korača prema stvarnosti koju ste sami stvorili. Što je to? Mislite li da ste vi jedno nezrelo dijete još uvijek? Ne, niste, a mi vas više ne vidimo kao takve. Mi vas vidimo onakve kavi jeste, i mi samo želimo da bi i vi mogli vidjeti sebe u tom svjetlu.

Mi smo vaši suputnici na putu znanja i mudrosti na vječnom putovanju našeg postojanja. Mi smo Galaktička Federacija Svjetlosti.

Kako je kanalizirano kroz Greg Gilesa.

Izvor: http://ascensionearth2012.org

Preveo: Fredi

Back To Main Uzašašće Zemlje 2012

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here