Oni koji balansiraju između vaših starih načina i vašeg starog svijeta i vašeg novog svijeta su mnoga zemljina djeca u ovom trenutku. Vi ste se kolebali, ako hoćete, između te dvije različite stvarnosti već prilično dugo vremena jer promjene koje sada brzo postaju dio vaše nove stvarnosti su se zapravo događale već prilično dugo vremena i te promjene se nisu događale bez vas, nego su se događale zajedno sa vama. Kao dio tih promjena, dio vas se morao mijenjati zajedno s njima. To je bio dio programa, ako hoćete, za vas kao i za vaš novi svijet, jer vi se morate promijeniti i dobro se prilagoditi vašem stalno promjenjivom svijetu oko vas. Ta dva aspekta stvarnosti, vaš svijet i vi, morate doživjeti metamorfozu zajedno. Jedan se ne može promijeniti ako se drugi ne mijenja. Oba se moraju promijeniti i oba moraju podići svoje frekvencije na mnogo višu razinu, tako da ono što se događa je da se vi mijenjate kao i što se i vaš svijet mijenja. Te promjene idu ruku pod ruku i tu ne može biti drugog načina.

Ima mnogo vas koje put vodi u vezi s tim promjenama a ima drugih koji, recimo, malo usporavaju proces, pa čak i neki od vas s vremena na vrijeme vrlo značajno. To predstavlja manji problem za vašu Zemlju, vaš planet, jer on se želi promijeniti. On želi da doživi metamorfozu poput gusjenice u leptira, i on želi raširiti svoja krila i poletjeti u viša područja njegovog svemira gdje on s pravom pripada i uvijek je pripadao. Ima onih od vas, njegove vlastite djece, koja ga zadržavaju na više različitih načina i o tim načinima želimo danas malo popričati.

Ono o čemu ovdje govorimo su navike, sklonosti, i načini nekih od vas koji žive svoje živote, ne samo u ovoj sadašnjoj inkarnaciji, već kroz mnoge prethodne i uzastopne inkarnacije. Imperativ je da odbacite ove niže dimenzionalne aspekte sebe. Nema više mnogo sutra da se napravi taj dio posla. Dakle, što su te promjene? Pa, reći ćemo da mnoge od tih promjena imaju veze s vašom navikom korištenja droga. Nema poetskog načina da kažem ovu rečenicu. Nema načina da se to omekša, da se ublaži udarac ili da se desenzibilizira ili učini dobrim. Postoji samo jedan način da se to kaže; mnogi od vas su ono što mnogi od vas kažu ovisnici o drogi. To je sramota, ali to je zapravo više nego sramotno i mi ćemo objasniti zašto.

Mnogi od vas ste ovdje iz vrlo specifičnih razloga. Postoje oni od vas ovdje da namjerno postanu ovisni o ovim tvarima i vaš zadatak je da prestanete biti ovisnik. Umirite se, to smo rekli, i to je prilično jednostavno, zar ne? Postoje mnogi od vas čiji nacrti prije inkarnacije su vas pozvali da eksperimentirate s nekim od tih tvari, da postanete ovisni o njima, a onda pronađete odgovarajuća sredstva da prekinete te navike. To vam može izgledati prilično čudno ili luckasto ili čak nepošteno, ali vi trebate razumjeti da postoji razlog za to. Koji bi to mogao biti razlog? Pa, rekli bismo da je barem za određeni broj vas to razlog koji ima veze s vašim prethodnim životima koje ste živjeli ovdje a možda čak i na drugim planetima. Da, te vaše navike i sklonosti idu dosta natrag u prošlost ove trenutne inkarnacije. Vi ste se borili za zlouporabom tvari u više od ovog života.

Razumijete li to? Možete li shvatiti zašto ste vi izabrani da se inkarnirate ovdje u ovo vrijeme i dopustite sebi da postanete ovisni o tim tvarima, stvarajući zbog toga izazov koji trebate prevladati? Mi osjećamo da će mnogi od vas sada ovo jasno razumjeti i shvatiti da ovdje nema trikova. Ovdje nema zavjere kako biste postali ovisni o drogama, a onda vam reći da vi ne možete uzaći jer niste prekinuli ovu naviku do sada. To je izazov s kojim ste se sami željeli suočiti u ovom životu. Upotrijebili ste igle, kako vi kažete, i vaš zadatak je da ih odbacite, i ničiji drugi. Ako je to slučaj i namjerno ste izabrali za sebe da ćete postati skloni jednoj ili više tih tvari, a onda ste povukli za sobom prijatelje koji će vam pomoći da budete skloni tim tvarima i okolnosti koje će vam pomoći da postanete ovisni o tim tvarima, da li bi bilo pošteno od nas da se spustimo dole u našim brodovima i mahnemo čarobnim štapićem i pretvorimo vas u neovisnike o ovim tvarima? Ne, to nikako ne bi bilo ispravno, jeršto bi to učinilo za vas? Kako biste naučili bilo kakvu lekciju ako bismo mi to učinili?

Osjećamo da će mnogi od vas sada shvatiti da to nije naš posao ili naša odgovornost ili naše pravo da se spustimo na vaš svijet i riješimo probleme koje ste možda imali kroz upotrebu naših superiornih tehnologija ili modaliteta ozdravljenja ili psiholoških programa. Ne, to ne bi bilo fer i ne bi bilo fer najviše za vas. Vidite, vi morate naučiti kako da se sami odreknete tih tvari. Vi ste to shvatili, i to je razlog zašto ste se inkarnirali pod tim okolnostima. Lako je to presjeći, kako vi kažete. To je vrlo jednostavno. To je vaš izazov. Mnogi od vas znaju tajnu. Vi znate razlog prvenstveno iz vaše inkarnacije. Sada znate koji je vaš glavni izazov bio da ste ga priredili sebi.

Osjećate li da vam je pao teret sa srca, kako kažete? Da li osjećate da je to oslobađajuća objava za vas? Čini li vam se ovo iznenađujuće? Jeste li iznenađeni da ste saznali da jedan od nedostataka koje imate u ovom životu, jedan od aspekata vašeg života koji su osujetili vaše putovanje, tako je razlog koji ste inkarnirali, a nije zapravo ometanje od učenja vaših lekcija, pronalaženja vaše svrhe, jer ćemo vam reći da ste doista našli svoju svrhu. Sada mnogi od vas imate, a mi osjećamo da će mnogi od vas sada stati na loptu, kako vi kažete, i početi istraživati sebe i istraživati vaš život i istraživati ovu drogu. Sada, vi imate vaš zadatak za danas i svaki dan naprijed sve do dana i trenutka vašeg uzašašća. Vi niste mogli izložiti sebi ništa jasnije od toga.

Ovo vam je sada kristalno jasno. Vi morate pronaći način, pronaći snage, pronaći hrabrosti, pronaći nešto drugo da učinite sa vašim životom, umjesto da tražite drugi način ili drugi izgovor ili još jednu kunu za više droge. Mi ne želimo biti hladni ili uvredljivi o tome sada, ali mi ne omogućavamo vašu ovisnost o drogama. Drugim riječima, mi to ne podržavamo, mi to ne uzimamo olako, jer smatramo da to ne bi trebalo uzimati olako, pa kakav bi uzor ili učitelji ili vodiči mi bili da to shvatimo olako i ne uzmemo za ozbiljno, jer to je vrlo ozbiljna stvar. Vi sigurno vjerujete da je to bila dovoljno ozbiljna stvar da temeljite vašu cjelokupnu inkarnaciju na ovoj jednoj lekciji.

Mi ne kažemo da neće biti drugih lekcija za učenje i mi ne kažemo da ih vi doista niste naučili, jer mnogi od vas ste napravili upravo to. Ono što kažemo je da sada imate tu lekciju pri ruci da biste prošli sve druge testove ili naučili sve vaše druge lekcije ili ne. To je vaš novi izazov, a to je jedan jedini izazov za vas u ovom trenutku, jer to je način kako ćete se s tim ponijeti. Vi ste ih poredali u pravilnom redu jednog za drugim. Ne dva ili tri odjednom, jer mi, vaši vodiči, isto kao i vi, smatramo da je to bolji način, da će biti bolje organiziran način, i taj način će vam omogućiti da se fokusirate na jedan zadatak, jedan izazov, jednu prepreku u jednom periodu vremena i prevladate je.

Tako, sada to imate. Sada imate ono što je vaš zadatak u ovom trenutku, iako kažemo da je to vaš izazov koji trebate da prevladate u ovom trenutku ali ne nužno i vaš jedini zadatak, jer vi imate druge stvari koje možete i po mogućnosti bi trebale biti napravljene, ali mi ne vidimo te izazove sada. Pomaganje u širenju svjetla u ovom svijetu ne bi trebao biti izazov za vas, pa gdje je onda ovdje izazov? Vi imate kompjutere, znate koje riječi koristiti, znate razmjenjivati fotografije, vi znate tko smo mi, vi znate zašto smo ovdje, znate o promjenama koje mi planiramo za vas i za vaš svijet, pa gdje je doista izazov? Dobro, mi ne vidimo izazov, pa ćemo se odnositi na ovo kao na vaš zadatak i želimo da svi vi nastavite sa svojim zadacima. Nemojte ih sada ispustiti jer vi sada shvaćate da imate izazov u rukama. Želimo da nastavite vaše zadatke dok radite na pobjeđivanju u uklanjanju tih navika zlouporabe ovih tvari iz vaših života.

Znamo da to možete učiniti. Znali ste da to možete učiniti još prije vaše sadašnje inkarnacije. Inače ne bi ovo postavili kao izazov sebi ako bi znali da ga ne možete pobijediti, jer koja bi to onda svrha bila? Još jedna prilika za vas da se inkarnirate i drogirate se cijeli život kao odrasla osoba a možda čak i vaš tinejdžerski život, ne, to nije bio uopće plan. Vi niste ovdje na odmoru, vjerujte nam. Ovo nije vrijeme odmaranja, ovo je vrijeme rada. Da, može se činiti kao opuštajući odmor za neke od vas, ali vjerujte našim riječima za to, vi niste ovdje da uživate, stvarno.

Svjesni smo da ovo zvuči bešćutno, ali to je istina. Vi imate vječnost da uživate. Da, to je ono što vam govorimo. Mnogi od vas će biti «promovirani» u viša područja nakon što obavite vaš posao ovdje. Pitamo vas: nije li to dovoljan odmor za vas, jer ćete imati cijelu vječnost da igrate, eksperimentirate, iako vas podsjećamo da ima ovdje poslova koje treba odraditi, ali vaš rad je znatno drugačiji nego vaš rad u trodimenzionalnom svijetu, mjestu gdje vaš rad prolazi visoko nepriznat, nenagrađen, i zamara vas i ponižavajuće je za vas. Ovdje je rad zadovoljstvo, rad je čast. Vi ste dobro nagrađeni za vaš rad ovdje, i kažemo vam da imate čitavu vječnost da uživate ove plodove koji srastu na stablu viših dimenzija, ali vi još niste tamo. Vi ste ovdje u vašem nižem dimenzionalnom svijetu, pa vam kažemo da vrijeme za te užitke, za to zadovoljstvo, i ovi darovi i prilike još nisu vaši.

Danas i svaki dan naprijed dok ne doživite vaše vlastito pravo uzašašće je dan za rad, radni dan. Nije vikend, nije odmor, nije vrijeme za odmaranje. Shvaćate li što smo upravo ovdje rekli? Želimo vidjeti veliki broj vas da odgovore na ovo pitanje danas. Želimo vidjeti da vi potpuno razumijete što mi govorimo. Vi znate tko ste vi, oni od vas koji se bore protiv ovisnosti ili nedopuštenih droga ili čak propisanih lijekova, jer oni su ista stvar kao i nelegalne droge. Da, mi smo upravo to rekli. Mi ne govorimo o lijekovima koji pomažu da proživite ili odstranite bol iz vašeg tijela, ne. Ono o čemu mi govorimo je tvari za mijenjanje uma za koje ste možda bili u mogućnosti dobiti legalno recept, a to uključuje i medicinsku marihuanu, da.

Za one od vas koji misle da, i oprostite na izrazu, švercaju s time, vi niste, jer to graniči s pravilima, ali ne i stvarno, jer mi nikako ne vidimo da graniči s pravilima. Mi vidimo da to nije uspješno čišćenje prepreka koje ste postavili za sebe. Umjesto toga, vi ste našli još jedan način da «prevarite», ako hoćete, da provedete vaš put oko pravila i uvjerite sebe da je sve u redu da nastavite s vašim nezakonitim korištenjem droga, korištenjem tvari za mijenjanje uma. Da, to je ono što činite, a mi kažemo svima vama da koristite te droge na redovitoj bazi, i reći ćemo redovito, jer to ne mora biti nekoliko puta dnevno svaki dan, to bi moglo biti par puta tjedno, to može biti jedan puta tjedno, to bi moglo biti dva puta mjesečno, što god bilo, ako je to na redovitoj bazi, kažemo vam da ste vi ovisnik o drogama, da.

Za one od vas koji mislite da je vaša uporaba droga jednostavno rekreacijska i da možete prestati u bilo koje vrijeme jer vam one ne trebaju i da niste ovisni, mi tada kažemo super, fantastično, to je prekrasna vijest, dokažite to sada jer to morate prije nego što uzađete. Da, tu je kvaka. Vi morate to dokazati nama i dokazati to sebi prije nego što uzađete. Što mislite o tome? Mislite li da je nepravedno? Pa, ne postoji nitko da bi razgovarao o tome osim vas, jer to su pravila koja ste vi postavili. Da, to su vaša pravila. Vi ste izjavili nama prije vaše sadašnje inkarnacije da ako vi ne prekinete s navikom nezakonitog korištenja droga da vam tada nećemo pomoći da uzađete, mi nećemo pomaknuti ni jedan prst da vam pomognemo da napustite vaše sadašnje granice vaše treće dimenzije.

Kada razmišljate o tome, mislite li da mi ovdje lažemo? Pitamo vas ozbiljno, da li stvarno mislite da mi sebi oduzimamo veliki dio dana kako bi vam lagali svakog jutra? Ozbiljno, vi to stvarno ne možete vjerovati, zar ne? Zar ne mislite da mi imamo mnoge druge stvari za obaviti danas, ali umjesto toga mi pišemo ove, što bi mogle biti vrlo duge poruke prije našeg razgovora s našim kanalom, a zatim se svi okupimo u sobi i čitamo ove komunikacije njemu svi odjednom, pojačavajući naš signal njemu tako da može dobiti baš svaku riječ točno onako kako smo željeli da bude podijeljena sa vama? Kad razmišljate o tome, mislite li da je sve to laž koju širi naš kanal? Mislite li da on gubi cijeli dan pišući duge poruke i onda gubi slijedeći dan dijeleći ih preko interneta, a zatim se bori sa bezbroj pitanja o njima? Ne, mi to ne vidimo kao razumnu pretpostavku ili sumnju, ne uopće ne.

Za one od vas koji ovo smatraju izazovom za progutati, ako hoćete, ove poruke i informacije koje dijelimo, kažemo vam što će u svijetu biti poanta svega toga? Mislite li da naš kanal Greg prosperira na neki način gubeći čitave dane na ove poruke? Mi vam kažemo da ne. On i njegov brat se uvelike bore u ovom trenutku; želimo vas o tome obavijestiti. Oni nemaju novaca. Oni imaju kuću koja je u osnovi četiri zida i pod, jer oni nemaju ni komad namještaja. To je točno. Vi možete biti vrlo iznenađeni saznavši to. Oni imaju dvije plastične stolice, svaka ispred njihovog kompjutera i oni sjede ispred njih po cijeli dan i obavljaju svoj svjetlorad. Da, čak i Gregov brat Glenn sa sada pridružio vašim redovima kao Svjetloradnik.

On je bio planiran za to davno, ali je i on prošao teška vremena dok je progutao sve ovo, čak iako je njegov brat marljivo obavljao svoju dužnost svjetloradnika naspram njega za toliko dugi period vremena. On je mislio da je njegov brat lud. Da, on ga je nazivao ludim i umobolnim više puta. Oni su imali ono što ćemo nazvati mnogo «rasprava» o tome i Greg mu je rekao «Imaj malo vjere u mene. Imaj malo povjerenja u mene. Ja sam tvoj vlastiti brat blizanac za plakanje na glas. Zašto misliš da sam iznenada izgubio pamet? Zar ne vidiš ljepotu u svemu tome? Zar ne vidiš kako sve to ima smisla? Sam ti, Glenn, si rekao da cijeli naš život ti se čini kao da nismo s ovog planeta i da osjećaš da nismo kao svi drugi. Tu se nešto događa i sada ti kažem da sam ja otkrio odakle sam i zašto sam ovdje. Zašto to ne vidiš?

Znamo da mnogi od vas, naši voljeni Svjetloradnici, također ste imali takve rasprave sa vašom obitelji i prijateljima, a mi vam kažemo da se čvrsto držite svojih uvjerenja jer će doći dan kada će sunce izaći i obasjati ih svjetlom. Da, svi i svaka osoba na vašem planetu, osim ako su potpuno slijepi ili tvrdoglavi i fiksirani u svoje stare načine, vidjet će svjetlo jednog dana, i vidjet će da ste svi vi danas bili pioniri vašeg novog svijeta. Vi ste bili lideri. Vi ste bili pokretači i drmatori, a ne neki od tih bogatih debelih mačaka, kako ih zovete, na TV-u, koji tvrde da su pokretači i drmatori vašeg svijeta, jer oni trguju nekretninama ili su u show biznisu ili su poznate sportske figure, ne. Ti ljudi će biti zaboravljeni. Da.

Kada razmišljate o tome, mislite li da je to čudno? Mislite li da je to nečuveno? Puka želja, kako vi kažete? Pa, imamo novosti za vas. Ljudi iz vašeg svijeta koji će biti najpoznatiji pojedinci na vašem planetu ste vi naši Svjetloradnici, i oni će biti poznati po poslu koji oni obavljaju sada i nastavit će to činiti godinama i kroz stoljeća. Kad razmišljate o tome, čini li vam se da vas prolazi jeza? Da li vam se čini uzbudljivo? Volite li mogućnosti koje vam se sada otvaraju? Vidite li da će doći dan kada ćete dobiti priznanja koja zaslužujete? Vidite li dan kada će vaša obitelj i vaši prijatelji prestati vas zvati ludima i sanjarima? Pa, mi radimo, i mi vam kažemo da će taj dan doći.

Ostanite čvrsti u svojim uvjerenjima. Nikad ih se ne odrecite. Nemojte nikad dopustiti bilo kom prijatelju ili obitelji da ga nagovore na bilo kakav način da odustane od svojih vjerovanja, njegovih uvjerenja, njegovih snova za sebe i svoj svijet oko njega. On je rekao svojoj obitelji i prijateljima i svom bratu mnogo puta «Ne dopustite da itko ikada omete vaše putovanje. Ne dopustite bilo kome da postavi dvojbe ili strahove ili nepovjerenje na vaš put i omogući vam da počnete sumnjati sami u sebe, jer su njegovi prijatelji sumnjali u njega jako dugo vremena. Možete li vjerovati da oni nisu nikad vjerovali da je on bio lud kad je govorio o svom bratu blizancu kog nikad nitko nije vidio. Da, to je istina. Njegov brat blizanac je bio zatvoren u zatvoru više od deset godina. Da, to je istina. Gregov brat Glenn proveo je više od deset godina u zatvoru zbog krađe novca. To je točno. Prljavi mali komadići papira su bili njegov zločin i on je proveo preko deset godina svog života živeći u ćeliji.

Što mislite o tome? Mislite li da je to fer? Mislite li da je to ispravno? Mislite li da je to dolično? Mislite li da je to pravda? Pa, mi ne, i mi ćemo učiniti nešto s vašim zatvorskim sustavom. Da, hoćemo. Vaš zatvorski sustav je barbarski po svim standardima ovog svemira! Da, to je istina. Tamo nema više svjetova koji su bili dozvolili i dopustili ovoj vrsti barbarizma da uzme mjesta. Jeli vam to čudno? Jeste li iznenađeni saznavši da je vaš planet Zemlja jedini planet u cijelom ovom svemiru koji ima zatvorski sustav kao što je vaš, gdje žive duše zarobljene poput štakora u kavezu? Da, i mi ćemo učiniti nešto u vezi toga.

Mi ćemo vam sve to promijeniti. Mi vas pitamo; što mislite o tome? Da li vas to veseli ili vas plaši? Da li mislite da ćemo samo uzeti ključ i okrenuti ga i otvoriti sva vrata i pustiti sve te, koji mogu biti nasilni kriminalci, slobodno u vaš svijet? Pa, mi to nikad ne bi učinili. Mi imamo programe da preodgojimo pojedince, a pod preodgojem ne mislimo da će pročitati knjigu i proći test i onda su slobodni, ne. Kad kažemo preodgojiti mi mislimo da će oni napustiti naš program kao nova bića, nove duše, nove osobe. Oni neće više imati želju da počine zločine koje su napravili da su ih stavili iza rešetaka.

Što mislite o tome? Mislite li da imamo te sposobnosti, to znanje, i u nekim slučajevima, te tehnologije? Pa, imamo. Opet, mi nismo ovdje da vas ispunjavamo lažima. Kad kažemo da možemo učiniti nešto, mi to možemo i vi to možete vjerovati, a to je ono što ćemo učiniti za vas i sve one koji su zaključani iza rešetaka, neki od njih do kraja života. Da, neki od ovih pojedinaca su počinili strašne zločine; nema za to dva načina. Neki od tih pojedinaca su oduzeli nečiji život, da. To je žalosno, to je tragedija, to je bestidno, mi se slažemo sa vama u svim tim točkama, ali vam kažemo da sjedati u zatvoru dok ne ostarite i umrete nije prikladno rješenje i mi osjećamo da će se mnogi od vas složiti sa nama.

Ono što mi predlažemo je da omogućimo tim pojedincima još jednu šansu u životu, i to je ono što ćemo mi učiniti. Mi ćemo preuzeti one iz vaših zatvora, te ih preodgojiti na način koji će promijeniti cijeli njihov pogled, njihovu filozofiju, njihovu potrebu da u nekim slučajevima povrijede drugoga ili prekrše određene zakone, a kad kažemo određene zakone mi ne mislimo na sve zakone koji su u vašim knjigama, jer mi ćemo to promijeniti, i mi osjećamo da će mnogi od vas odahnuti s olakšanjem, jer znate o kojim zakonima mi sada govorimo.

Ima zakona u vašim knjigama koji ne dopuštaju da izgovarate neke riječi ili učinite neke stvari koje svakom slobodnom pojedincu trebaju biti dopuštene. Mi smatramo da je nedopuštena upotreba droga izbor. To je ono što mi smatramo ispravnim. Ako želite pušiti marihuanu u vašem domu, onda čije je pravo da kaže da vi to ne možete? Kad kažemo da ima nekih od vas koji trebaju prekinuti naviku korištenja tih droga, mi to kažemo jer to je ono što ste vi htjeli, to je ono što mi želimo, jer kakav bi to posao bio za nas? Kad mi kažemo da vi trebate prekinuti tu naviku kako biste uzašli, to je zato što su to pravila koja ste vi sami sebi napisali u vašoj vlastitoj priči, u svom vlastitom životu. Mi nismo napisali ta pravila za vas; želimo to jasno naglasiti, kad se govori o ovoj vrsti izbora.

Ima mnogo vas koji ste se inkarnirali ovdje i vaš nacrt inkarnacije nema nikakve veze da se vi zakačite za drogu i onda da se otkačite od droge, želimo da to bude jasno. Mnogi od vas ste jednostavno našli vaš put do tih tvari i izabrali ste da eksperimentirate s njima i mi ne vidimo da tu postoji neki problem u ni u kom slučaju, jer kakav je to nama biznis? To je vaš život, to je vaše putovanje i to je vaš izbor, a mi poštujemo i cijenimo izbore svih drugih, a to je ono što želimo promijeniti u nekim od tih zakona u vašem svijetu.

Vaše vlade smatraju da je njihov posao i njihovo pravo da vas bace u zatvor zbog tog izbora, a mi kažemo da nijedna od vaših vlada, ima bilo kakvo pravo da vam kaže što vi možete ili ne možete učiniti sve dok, a to je ključno i važno da se sjetite i upamtite, sve dok vi ne kršite prava ili povrijedite nekog drugog na bilo koji način, obliku ili formi. To je vaš zakon. To možete zvati zakonom koji ćete imati u vašim knjigama. Da. Što mislite o tome? Možete li to povjerovati? Mi ćemo potpuno poderati vaše knjige zakona i umjesto njih umetnuti ovu jednu kratku rečenicu a to će biti zakon po kome ćete svi živjeti. Što mislite o tome? Vi možete raditi sve što želite u cijelom vašem svijetu sve dok ne kršite prava drugoga ili povrijedite drugoga na bilo koji način.

Što mislite o tome? Jeli vam to uzbudljivo? Da li vam to daje nadu za vašu budućnost a možda i vašoj obitelji ili prijateljima koji možda čame u zatvorima, ili vas to plaši? Mislite li «Oh, dovraga. Sada kada više nema svih tih ludih zakona u knjigama, ja neću biti zaštićen.» Ono što vam kažemo je u onome što smo vam rekli što omogućuje drugima da vam prouzroče ozljede ili štetu na bilo koji način, obliku ili formi? Svi prijestupi koji se mogu pojaviti u vašem svijetu su pokriveni kroz zakon ove kratke rečenice.

Što mislite o tome? Mi bi rado pročitali vaše današnje komentare i pitamo vas što vi mislite o vašem novom i jedinom zakonu koji će biti u vašoj «knjizi», da tako kažemo, jer više ne trebate divovsku hrpu knjiga zakona koje objašnjavaju sve ove različite i vrlo zbunjujuće zakone. Vi ćete imati jednu knjigu. Ona će imati jednu stranicu, a na toj stranici će biti napisana samo jedna rečenica. Što mislite o tome? Kažemo vam da će vaš svijet biti novi svijet koji je oslobođen od svih tih nepotrebnih komplikacija, zakona, pravila, politika, smjernica, ograničenja i poreza. Sve to, sve dolazi. To će biti tako jednostavno mjesto za život da omogući svima vama da uživate u vašim putovanjima nesputano svim tim ograničenjima i sankcijama vaših osobnih i svetih prava.

Mi se opraštamo od vas danas, jer smo došli do kraja našeg razgovora koji smo napisali za vas, i kažemo vam da ćemo se uskoro vratiti da govorimo o onome o čemu smo govorili. Umjesto toga, želimo da se svi vi fokusirate na riječi koje smo rekli i sjetite ih se danas i svakog dana od danas pa naprijed. Želimo svima vama koji ste ovog trenutka uronjeni čak i na najblaži način u ono što možemo nazvati nedozvoljena upotreba droga da prekinete tu naviku, jer vi ne znate zasigurno da li je to bio uvjet vašeg nacrta inkarnacije, da li je to bio uvjet koji ste vi unijeli u vaš ugovor da ako prekinete okove ove upotrebe droge da vi nećete uzaći. Vi ne znate da li je to plan za vas, pa vas pitamo da li ćete se kockati s vašom budućnosti? Hoćete li se kockati s vašim uzašašćem jednostavno nastavljajući pušiti marihuanu ili koristiti bilo koju drugu drogu?

Mi vam kažemo da to nije vrijedno toga. Kažemo vam da odvagnete upotrebu ovih droga sa onim što već razumijete da vas očekuje. Kad razmislite o tome, kad uzmete u obzir raj i nevjerojatan život koji vas očekuje i odvagnete to protiv pušenja vaše jutarnje cigarete marihuane ili gurnete u usta propisane tablete tijekom dana, kažemo vam što vi više volite, jer taj izbor je potpuno vaš. Vi možete ostati ovdje na vašem tri-dimenzionalnom planetu-zatvoru koliko god želite, ili možete spustiti bocu, ugasiti cigaretu marihuane i koraknuti iz te zatvorske ćelije u raj.

Kažemo vam da je sve do vas, to je vaš izbor, to je vaš život, to je vaše putovanje, a mi ćemo poštivati i cijeniti izbor koji svaki od vas učini ili će učiniti, jer to je bio ugovor koji smo napravili sa vama prije nego ste otišli. Mi vam danas kažemo; što ćete vi izabrati? I opet vas podsjećamo da ste vi sami ti koji ste ugradili ta pravila. Vi ste nam nepobitno izjavili «Ako ja ne prekinem okove te ovisnosti, onda ja ne zaslužujem da uzađem, tako da ne želim da uzađem i ja ću ostati ovdje u ovom tri-dimenzionalnom svijetu sve dok sam ne pronađem put, dok ne smognem hrabrosti i izaberem novi način da živim svoj život.»

Želimo vam sve najbolje i naše nade i naše molitve sa za vama na svakom koraku puta, i kažemo vam da je to izazov koji možete prevladati, ako niste, vi ne biste zapisali ovaj izazov u vaš nacrt inkarnacije a to je krajnja crta, to je istina. Vi niste napravili nikakav izazov koji niste u stanju prevladati, želimo da to znate i želimo da to vjerujete, jer jednostavno to je istina. Mi znamo da vi to možete napraviti. Vi znate da to možete napraviti. Sada to učinite.

Mi smo vaša uzašla obitelj ovdje da vas vodimo i da vas izvedemo iz tog zatvora koji zovete svijet u svijet koji mi zovemo raj. Mi smo Galaktička Federacija Svjetlosti.

Kako je kanalizirano kroz Greg Gilesa.

Izvor: http://ascensionearth2012.org

Preveo: Fredi

Back To Main Uzašašće Zemlje 2012

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here