Trke Ascension Earth 2012 – 20120605 MASS TRANSIT 05-06 Haziran VENS Grselleştirme

0
9

nce Dnya Kurtuluş Gn’ndeki byk başarımızdan, ardından daha da byk başarımız gneş tutulmasındaki “Sistemin Yeninden Başlatılması” etkinliğinden sonra gezegensel kurtuluş iin abalarımız devam ediyor.

Bu defa 5 Haziran’daki Vens Geişi iin bykl kkl gruplar, bireyler ya da iftler halinde buluşuyor olacağız.

Kitleler bir araya gelerek Tanrıa enerjisinin gelişini gzlerinde canlandıracak ve 5000 yıldır ilk defa ruhsal kaderimizin ahengini birlikte yeniden-yaratma ve eskimiş savaşı ve arpık toplumumuzu ruhsal anlayışa sahip gelişmiş bir topluma değiştirme fırsatını değerlendiriyor olacağız.

İstenen etkiyi sağlamak iin bu canlandırmayı odaklı bir şekilde yapacak 144.000 kişi olmamız gerekiyor.

 

Haziran’ın 5. ve 6. gnnde ok nadir bir kozmik olay olan Vens Gezegeni’nin Gneş diski nnden getiği Vens Geişi’ni yaşayacağız.

Bu Vens Geişi 2004’de başlamış olan 8 yıllık Tanrıanın Dnş dngsn tamamlamaktadır.

Tanrıa enerjisi saf, dişil sevgi zdr ve gezegenin kurtuluşunu kolaylaştırmada bize yardımcı olacaktır.

Bu sreci başarılı bir şekilde atlatmak iin hem devredeki masklen enerjilere, hem de alma gc olan dişil enerjilere ihtiya var.

Gezegende yeni erişilecek dişil ve eril enerji dengesi doğrudan tm karanlık varlıkların bertaraf edilmesi sonucunu doğuracak.

Hepimiz bu canlandırmayı aynı anda, 5/6 Haziran’daki Vens Geişi sırasında yapıyor olacağız. Farklı zaman dilimleri iin tam saatler aşağıda verilmiştir:

TRKİYE: 6 Haziran arşamba – Sabah 4:30

3:30 pm HAST June5th (Hawaii)

5:30 pm AKDT June5th (Alaska)

6:30 pm PDT June5th (Los Angeles)

7:30 pm MDT June5th (Denver)

8:30 pm CDT June5th (Houston)

9.30 pm EDT June5th (New York)

10:30 pm BRT June5th (Rio de Janeiro)

2:30 am BST June6th (London)

3:30 am CEST June6th (Paris)

3:30 am SAST June6th (South Africa)

4:30 am EEST June6th (Bulgaria)

5:30 am MSK June6th (Moscow)

7:00 am IST June6th (India)

9:30 am CST June6th (Beijing)

10:30 am JST June6th (Tokyo)

11:30 am AEST June6th (Sydney)

Kendi blgenizi buradan kontrol edebilirsiniz:
http://transitofvenus.nl/wp/where-when/local-transit-times/

Ynergeler:

1.- Birka dakika nefesinizi izleyerek beden ve zihninizi dinlendirin.

2.- Galaktik Merkezi Gneş’den gelen elektrik mavisi ışık stununun bedeninizden geerek Dnya’nın merkezine girdiğini hayal edin.

Bu ışık stununu birka dakika boyunca aktif tutun. Ardından, sevgi dolu dişil varlığın gzel bir tanrıa şeklinde gkyznden indiğini ve fiziksel bedeninize girdiğini hayal edin.

Eğer bayansanız, bu mevcudiyet isel kadınlığınızı dengeleyecek ve sizi daha sevgi dolu kılacaktır.

Eğer erkekseniz, bu eylemlerinizde daha dengeli olmanızı sağlayacak. Bu birlikteliği bir sre korumaya alışın.

3.- İnsanlık iin kadın ve erkeklerin en yksek anlayışa sahip olduğu, toplumumuzun savaşlar ve karanlık varlıkların tutarsızlıklarının tesine ulaştığı, fiziki ve grnmez karanlık varlıklardan arınmış parlak, yeni ruhsal geleceği hayal edin.

İnsanlığın tm yaralarının iyileştiğini, tm insanlığın esin ve rehberlik aldığını, herkesin kusursuz eril ve dişil dengesiyle Kaynak ve ruhu ile kendi bağlantısını sağlayabildiğini hayal edin.

Vens Geişi hakkında daha fazla bilgi iin:

http://www.transitofvenus.org/

Tanrıa enerjisi hakkında bilgi iin:

http://www.spiralgoddess.com/

Vens Geişi ile ilgili gelişmeler iin:

http://2012portal.blogspot.com/

eviri: Emreskopi

WebSite: http://despertando.me/turk/

WebSite:   http://despertando.me/?p=83406

Back To Main Trke Ascension Earth 2012

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here