Sve sjene će se raspršiti kako vas okruži jasnoća Stvarnosti

Mnogi od vas se osjećaju depresivno i loše jer vam se čini da se vaše buđenje ne približava.

Vi osjećate da ste držali Svijetlost, mijenjajući vaše ponašanje, prakticirajući ponašanje ljubavi, ali ipak ništa se ne događa što bi ukazalo da se vaši napori na bilo koji način efikasni.

Zapamtite, iluzija se bori za vlastiti opstanak, to je kolektivna struktura ega koja se koja se održava strahom, patnjom i nasiljem, a ono što vidite da se događa, ako se fokusirate na loše vijesti na planetu, jest njen smrtni izdisaj.

Ona radi zadnji očajnički napor da se obnovi,a njeni temelji se tresu te idu prema neizbježnom kolapsu.

Nastavite imati povjerenja u božanski Božji plan za vas da se probudite u briljantnu Svijetlost vječnog dana gdje sve što vam je uzrokovalo patnju i bol će nestati, stavljajući sam Stvarnost, Ljubav i apsolutni blagoslov bivanja u jedinstvu s vašim Ocem, kompletnom, radosnom i vječnom u Miru u prosvijetljenom Znanju Njegovog voljenog zagrljaja. Tada će sve biti jasno i sve će se sjene raspršiti pošto vas jasnoća stvarnosti okružuje.

Vi ste radili na vašem putu kući prema ovom veličanstvenom zaključku u igri odvajanja u kojoj ste sudjelovali mnogo života, i taj zaključak, to buđenje u svjesnost tko vi istinski jeste se brzo približava.

Nemojte dopustiti navodnoj stvarnosti iluzije, s kaosom i konfuzijom koju širi u njenim posljednjim pokušajima da vas se uvjeri da je stvarna, da vas povuče dolje u močvaru sumnje u sebe i samooptuživanja i o vašoj vrijednosti da iskusite Božju Ljubav, ili, još gore, da sumnjate u postojanje Boga.

Vi jeste, uvijek ste bili, i uvijek ćete biti savršene kreacije vašeg božanskog Oca, zauvijek u jednom s Njim u Raju – Nebesima, Stvarnosti – jer drugog nema. To jest, tamo gdje vi jeste i shvaćanje toga, svjesnost toga, istina toga će vam pokazati, jednom za svagda, da ste spavali i sanjali mjesto kojeg nema, koje ste vi izmislili u svojim umovima da se zabavite.

Zabava je završila i od tada vi poduzimate korake za buđenje, a moment za taj događaj je nadohvat ruke.

Bog u Njegovoj neopisivoj Ljubavi i Mudrosti ne bi mogao ni želio dozvoliti da ostanete uspavani i nesvjesni tko vi zaista jeste i to je razlog zašto vam je On pružio sve što vam treba da se probudite i zato vas On aktivno ohrabruje da to napravite otkad se isprva ušli u ovo nestvarno stanje.

On zna da se vi želite probuditi, On zna da ste prošli jako uvjerljivo, ali sasvim nestvarno stanje intenzivne patnje, i On vam želi samo da se vi sami oslobodite iz ove noćne more prihvaćajući jedan drugoga u Ljubavi koja je istinsko stanje vašeg bića.

Ljubav je beskonačna, potpuno kompletna unutar i i izvan Sebe, i unutar nje ništa što nije voljeno nikako ne može biti prisutno.

Vaše buđenje je proces otpuštanja svega što je nekompatibilno s tim božanskim stanjem, i vi ste radili na tome, a čini se kao beskonačan period vremena.

Točka u kojoj ste počeli shvaćati ludost nevoljenog ponašanja je bio trenutak kada je za vas bilo moguće da razmislite o otpuštanju iluzije, jer je postalo odmah jasno da ono što ste iskušavali tako živo može biti jedino nestvarno. Pa ipak, odlučni ste da se isključite iz tog ponašanja koje je postalo endemsko kako ste tražili sigurnost, prihvaćanje u ljubav u čudnoj iluzornoj okolini iz koje su oni bili isključeni.

Upravo ta ponašanja za koja ste mislili da vas štite nastavljaju vas držati za iluziju, jer, kako ste bili često podsjećani, sve što je nevoljeno ne može bivati u ljubavi.

Vi ste bili odlučni otpustiti ih jer intenzivan osjećaj nesigurnosti koji vam iluzija predstavlja, i jer kako se vi osvrnete oko vas vi vidite intenzivnu patnju od koje se želite odvojiti.

Ali odvajanje jest patnja, to je obmana da odvajanje od drugih vam pruža i omogućuje sigurnost od napada, i omogućava vam da napadate druge da bi vi bili sigurni. Pošto je sve jedno, napad na bilo koga jest napad na sebe.

Vaš proces buđenja nastavlja se ubrzano kretati prema naprijed jer vaša svjesnost o ovoj istini se pojačava i širi, i sve više i više vas namjerava surađivati u tim ljubavnim ponašanjima koja će omogućiti da otpustite te strašne potrebe da budete odvojeni.

Mnogima od vas se čini da ste jednom nogom kročili u stvarnost, a drugom u iluziji – vi vjerujete da postoji samo jedinstvo i da je odvojenost samo iluzija, ali opet svejedno iskušavate iluziju.

Kako bilo, ovaj koncept je sam po sebi korak naprijed. I sa svakim korakom naprijed vi pojačavate ubrzavanje prema vašem neizbježnom dolasku na vašu rajsku destinaciju.

Samo nastavite vašu Svijetlost držati visoko; kada to radite to vas podsjeća na vaše božansko nasljeđe te ojačava namjeru da se probudite, a to će pomoći i drugima i ohrabriti ih da naprave isto.

To je prihvaćanje stvarnosti vašeg jedinstva i pomoći će vam da umanjite osjećaj odvojenosti koji vas drži za iluziju.

To držanje koje ostaje je puno manje nego ikad prije i sada se bliži razbijanju. Vi to znate, pa se opustite i sigurnost vašeg predstojećeg buđenja.

S toliko puno ljubavi, Saul

Kanalizirao: John Smallman

Preveo: Max

WebSite:    http://despertando.me/?p=50819

Back To Main Saul preko John Smallman

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here