Namjera ljudskog roda da se probudi se pojačava kako božansko energetskog polje, obuhvaćajući planet, nastavlja širiti svoj utjecaj ljubavi između svih nacija, svih rasa i svih religijskih uvjerenja.

Retorika koja se može čuti u mainstream medijima ne odražava što se zaista događa, niti se stalna pažnja ne posvećuje područjima gdje se vodi rat.

Rata očito ima i ekstremno je bolan za one koji u njemu sudjeluju, ali rast ljubavi širom planete daleko nadjačava te negativne energije koje podupiru i ohrabruju rat.

Fokusirajte svoju pažnju na rastući utjecaj koji ovo ljubavno polje ima na ljudski rod, te stavite namjeru da nastavlja širiti utjecaj i da ima smisla stalno voljeti sebe i druge. Vi ne možete vidjeti koliko ste efikasni kada vi to radite.

Ali vas ja uvjeravam da efekt koji imate kad se ponašate voljeno i kad volite je ogroman, svi ga osjete i utječe na sve na Planeti Zemlji.

Vi ste na Zemlji u ovo vrijeme jer ste , s božanskim vodstvom, vi izabrali biti ovdje da doprinesete sve buđenju, i vi ste znali kada ste tu odluku donosili da neće biti lako, jer ste razumjeli da živjeti naizgled odvojen od Izvora svega što jest uključuje bivanje u velikoj samoći skoro nesvjesni vaših božanskih veza.

Usprkos tome što ste vi izabrali biti ovdje zbog vaše intenzivne ljubavi prema Bogu i vašim sestrama i braći koji su se očigledno izgubili se u iluziji. Zbog odabiranja tog izbora vi ste zaista duboko poštovani.

Znajte da ste u svakom trenutku božanski podržani, čak i kad vas većina nema iskustvenog smisla za to, i da ćete uspjeti u onome što ste naumili jer je to božanska Volja, i u tome svi ste vi najvažniji i najefikasniji partneri s Bogom.

Probuditi se, kao što vam je bilo rečeno mnogo puta, je vaša neizbježna i nepromjenjiva sudbina, i unatoč sumnjama koje ponekad, čini se, vas zaraze, skoro lomeći vašu vjeru i vaše pouzdanje u Božju Volju za vas, ništa ne može ni neće spriječiti da se ostvari.

Za vlastitu udobnost, puno vam pomaže svakodnevno provoditi vrijeme s vašim egoičnim umom isključenim, ili bar sa stišanom ili prigušenom glasnoćom, jer se tada lako naštimate na vlastitu intuiciju i primate podršku i vodstvo koje vam ona nudi od vaših duhovnih pomagača kada ste god spremni slušati.

Vaša je intuicija put prema Svijetlu koje gori duboko u vama, a tamo ju je stavio Bog da bi osvijetlio vaš put Kući.

Vrlo je važno da ostvarite kontakt s njom da bi mogli upijati izobilje Ljubavi koje vam ona nudi i povezati se s njim vodstvom, pa da u svakoj situaciji u kojoj se nađete primite informacije koje su vam potrebne kako bi prikladno odgovorili.

Prikladno odgovaranje na situacije s kojima ste suočeni ojačava vašu odlučnost da se uvijek ponašate nježno, a takvo ponašanje približava vas buđenju.

Vi ste Ljubav, vi ste stvoreni od Božjeg polja (božanstvene) Ljubavi, ali vas većina ima zamućen pogled što to uistinu znači, pa vi nastavljate omalovažavati sebe same i ljudski rod općenito, pošto si dozvoljavate da vam iluzija odvlači pažnju.

Ti pokušaji da vas se uvjeri da je iluzija stvarna, da je do postojanja došlo pukom slučajnosti poslije milijardi godina prikladnih slučajnosti i da nema vrhovne inteligencije iza limitiranih sposobnosti u koje su vaši najsposobniji umovi sposobni ući.

To je kolektivni trik ega da ojača stisak ega na svakom od vas i da vas se uvjeri da ćete ostati nesposobni otkriti vaše božansko nasljeđe, uvjeravajući vas da ste vi male čestice nesmotrene svijesti prepuštene slučaju ogromnom i bezosjećajnom svemiru.

Na sreću, ego je dio iluzije, pa će se i on razriješiti i nestati kada se vi probudite u Stvarnost i u svijest iz koje proizlazi da te svi vi jedno s Bogom.

Bog nema potrebe za egom, unatoč mnogim strašnim opisima u mnogim religijskim tekstovima koji su prikazali boga čvrstim i osuđujućim, koji pazi na svaku misao, riječ ili postupak i priprema se vas osuditi na ekstremna i beskrajna mučenja ako mu niste platili dužno poštovanje.

A to napraviti, naravno je nemoguće zato jer njegovi zahtjevi su prema vama beskrajni, ludi i namjeravaju vas uništiti, jer je to njegova zadovoljština.

Bio je to trik ega da vas kontrolira, i da vas spriječi da se sjetite tko vi zaista jeste – bića beskonačne moći, jedno s Bogom, koja postoje vječno u božanskom blaženstvu – dozvoljavajući tako egu da nastavlja postojati.

Vi ste stvorili vaš ego kad ste se odlučili odvojiti, i čini se da oni imaju svoje živote – često ih viđate dok rade kod drugih ljudi.

Ali, oni su samo izmišljotina kolektivne mašte i volje, kako bilo, oni se priključe u vas kad se probudite.

Oni su komadići vas koji misle da ste odvojeni jedan od drugog i od Boga, komadići koji žive u strahu i preziru, prestrašeni onoga što su napravili. Ali oni nisu napravili ništa i nemaju se čega bojati.

Prigrlite ih vašom ljubavi, a ne tako da im idete na ruku i dozvoljavate im da vas zavaravaju, nego pokazujući im Ljubav koja gori u vama i koja ih prihvaća kao važne dijelove vas samih, te iako se rađe igraju bolno s negativnošću i bez ljubavi, pokazujući im da tamo nema ničeg čega bi se trebali bojati jer su i oni dio Božje božanske kreacije – dio koji se pokušao sakriti od Njega – i da su i oni na putu kući u Jedinstvo koje je Stvarnost.

Kanalizirao: John Smallman

Preveo: Max

WebSite: http://despertando.me/?p=47488

Back To Main Saul kroz Johna Smallmana

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here