Laura: Hvala što istupaš, draga Adrial, da li bi nam mogla dati izvješće o subotnjoj misiji tijekom razdoblja sna na Aurori.

Adrial: Draga Laura, željela bih zahvaliti svoj ljudskoj zemaljskoj ekipi za njihovu ustrajnu hrabrost i njihovu sposobnost da nastave pod pritiskom. Da, proveli smo mnogo više vremena nego što je bilo očekivano u našoj oceanskoj podvodnoj misiji. U biti, bilo je nekoliko ekipa koje su zajedno obavljale nekoliko različitih projekata pod voddom. Razlog zašto se toliko vas ne može sjetiti mnog toga leži u osjetljivosti misije. Mnogo smo misija proveli zajedno pod vodom.

Aurora ima mogućnost prikriti se i značajno smanjiti svoju veličinu tako da može iskoristiti svojstva vrtloga ili crvotočina. Ona je veoma mudra dama, kao što svi znate. Naš zadatak tijekom prošle subote odigrao se najvećim dijelom oko potopljeog NLO-a u Baltičkom moru. Mnogo se diskutiralo i analiziralo podatke, mnogo se debatiralo o tome što dozvoliti da se objavi u vašem svijetu o sadržaju, misiji i mogućnostima.

Samo su neki iz vaše ekipe odvedeni u Unutarnju Zemlju jer su usluge i stručnost mnogih članova zemaljske ekipe bile potrebne na zadatku sa baltičkim NLO-om. Oni koji su išli u Unutarnju Zmelju su prošli kroz Baltička vraata manjim brodovima. Mi ne bismo voljeli voditi previše posjetitelja odjednom u Unutrašnju Zemlju. Neki od vas su izašli roniti s delfinima. Ti si osobito u tome uživala.

Svi su zapravo stigli na Auroru, pa makar i na kratko. Kao što znate, Aurora ima sposobnost putovanja kroz vrijeme tako da ukoliko na vašem svijetu mislite da ste bili na brodu tek kratko vrijeme prema vašim standardima, u stvarnosti, u višim dimenzijama, neki od vas su bili tamo mnogo više vremena. Drugi dolaze na Auroru redovito svake večeri, na svoj vlastiti zahtjev.

Njezina sposobnost da manipulira vremenom je razlog zašto nema potrebe za koordinacijom subornjih noćnih letova. Zbog ekspanzije vremena u 5 dimenziju, vaša cijela ekipa je u isto vrijeme na brodu i može zajedno raditi na različitim projektima, uz nas i uzašle majstore.

Iz sigurnosnih razloga te razloga povjerljivosti, kada radite na velikom projektu poput onoga na kojem smo radili tijekom prošlog putovanja, velika većina vaših sjećanja briše se prije nego što se reintegrirate u vaše tijelo na Zemlji.s

Neki od vas su, također, proveli neko vrijeme u komorama za iscjeljivanje. One rade polako i na razini duše. Pokazano vam je gdje još postoje problemi u ovom životu na kojima trebate raditi. Za one koji imaju fizičkih neugoda ili oboljenja, ovo ne bi bio najbolji način oporavka od ozbiljnih bolesti sve dok vaše stvarna fizička tijela ne budu u prilici ući u komore za iscjeljivanje.

Da biste ušli na Auroru u vašem fizičkom tijelu, prvo se mora odigrati Razotkrivanje. Jednom kada Zemlja uspostavi stabilne veze sa našim vanzemaljskim ekipama i kad se uspostavi atmosfera povjerenja i otvorenosti među nama, ponovo ćete biti pozdravljeni na brodu i bit će vam dopušteno ulaziti u svojim prvotnim tijelima kad god budete to željeli.

Ukoliko poželite duže zadržati svoje ljudsko tijelo, možete tako i učiniti i još uvijek imati koristi od komora za iscjeljivanje da biste regenerirali svoje vlastito tijelo. Naravno, naša tehnologija je napredna no imajte na umu da postoje ograničenja u smislu štete koja je nanesena vašem ljudskom tijelu. U nekim slučajevima za vašu ekipu bi bilo daleko lakše da napusti svoja zemaljska tijela i reintegrira se sa svojim prvotnim tijelom iz vaše vlastite galaksije ili planete.

Naša misija u subotu 14. srpnja će biti veoma slična na mnogo načina. Ponovo očekujemo da će neki od nas poći u različitim brodovima svojim vlastitim zadacima. Ne možemo uvijek otvoreno razgovarati unaprijed o detaljima ili odredištima svih misija. Primit ćete izvješće jednom kad budete ponovo na Aurori od vaših ekipnih vođa. Kao što sam rekla, onima među vama koji rade na osjetljivijim tajnim misijama neće biti dopušteno zadržati svoja sjećanja radi njihove vlastite zaštite i mogućnosti da nastave funkcionirati u vašem 3D svijetu.

Neće svi zadaci biti povjerljivi i ponekad će vam biti dozvoljeno od nas ili vaših viših ja da zadržite više impresija o našim susretima i druženjima. Naravno, kao što se sjećaš, Laura, pokušavamo dovesti na brod veliki dio vaših zvjezdanih obitelji tako da se možete s njima povezati, čak iako znate o njima veoma malo. Kad biste se sjećali svog susreta sa plamenom blizanem ili vašom zvjezdanom obitelji, vrlo je vjerovatno da se više ne bi mogli vratiti na Zemlju i nastaviti sa svojim životnim planom ili misijom.

Tijekom naših susreta, mi uvijek razmotrimo kako najbolje možete služiti svjetlu jednom kad se vratite na Zemlju. Tako da ćete vrlo vjerovatno shvatiti da raste snaga vaše povezanosti s višim dimenzijama i uvidjeti da ste strpljiviji, ljubavniji i imate više razumijevanja za druge. Čak i sebe možete iznenaditi čineći stvari koje prije nikako ne biste, razmišljajući o stvarima o kojima prije niste razmišljali, osjećajući nove emocije i osjećaje, govoreći stvari koje nikada prije niste rekli. To je sve direktan rezultat naše suradnje u višim razinama tijekom vašeg razdoblja sna.

Dat ćemo vam izvješće o misiji kada budemo nadomak suboti, za sada smo vam rekli dovoljno.

Adrial, kanalizirala Laura Tyco

prevela: Marijana Pontoni

Back To Main Razgovori sa SaLuSom

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here