Dragi, mi smo na rubu velikih novih promjena u vašem svijetu. Kao čuvari i zaštitnici vašeg planeta, Galaktička Fedracija će blisko surađivati s onima među vama koji će pozdraviti našu prisutnost i koji će imati veliko razumijevanje o situaciji u kojoj se nalazimo. Već smo ostvarili suptilni kontakt s mnogima od vas na pozicijama utjecaja i onima koji su otvoreni duhovnom razumjevanju jedinstvene situacije na Zemlji u ovom razdoblju.

Veoma se radujemo otvorenijoj suradnji s vama i bez ikakvih prepreka. Veoma smo svjesni otpora među vama vezano uz naš dolazak na vašu planetu. Svjesni smo mogužeg straha koji bi mnogi iskustili pri pogledu na naše matične brodove dok se razotkrivaju na vašem nebu. Želimo izbjeći konfrontacije, naravno, i nemamo nikave želje da širimo sumnju, strah ili sukob sa vašim uvjerenjima kada ste vi u pitanju.

Svoju smo prisutnost na vašem nebu činili sve više i više očitom tijekom proteklih 60 godina. Mnogi od vas još uvijek poriču samo naše postojanje, pa ipak, vaši znanstveni vas pripremaju na činjenicu da je postojanje života u vanjskom svemiru uobičajeno poput postojanja riba u oceanima. Vaše vlade su činile najviše što su mogle da bi vas zadržale u mračnom dobu mnogo godina kada je u pitanju život u svemiru. Ipak, sada znate da je voda pronađena na mnogim planetima, rečeno vam je i od vaše znanosti da postoji mnogo planeta u univerzumu te vam je ukazano i na činjenicu da je život stigao iz vanjskog svemira.

Dragi, kao što znate, postoji mnogo svjetova u univerzumu, mnogo Sunaca, mnogo Galaksija. Život je obilan i nikada ne prestaje sa svojom ekspanzijom. Postoje mnoge planete i solarni sustavi stari poput ovog vašeg, pa čak i stariji. Nije nerazumno, sada i za laika, pojmiti implikacije o životu na stranim planetama. Mi smo doista blizu masovnom prihvaćanju o stvarnosti naprednog inteligentnog života na drugim svjetovima.

Mnogo se i priča o “vašem“ svijetu, koji nije “naš“ svijet. To su daljnji pokušaji razdvajanja među vrstama i bićima. Jer zaista, zar na poslijetku nismo svi dio jednog te istog bića? Također, uvjeravam vas u činjenicu da su vrste kojima je dopušten ulaz u vaš svemir dobronamjerna bića ili uzašla bića. Uzašla bića imaju istu razinu svijesti, znanja i bezuvjetne ljubavi. Potpuno je nevažno iz koje vrste potječu uzašla bića jer svi mi potječemo od našeg voljenog Stvoritelja, istog i jedinstvenog bića. Uzašla bića su mu samo korak bliže no ona koja nisu uzašla.

Nadalje, mnogi od vas su proveli mnoge, mnoge živote na drugim svjetovima, dalekim planetama iz drugih galaksija i drugih dimenzija. Sasvim je prirodnoda smo svi u biti povezani i spojeni u vječnom svijetu. Sasvim je prirodno da se bića s kojima ste bili u vezi i s kojima ste boravili u prijašnjim životima na drugim svjetovima žele ponovo s vama sresti u vrijeme kao što je ovo.

Dragi prijatelji, moja poruka danas je veoma jednostavna: svi smo povezani, svi smo spojeni i svi smo naposlijetku ljubav te potječemo od istog Jednog Stvoritelja.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i premda sam donekle vezan za Sirijus i koristim ga uz svoje ime u svrhu prepoznavanja, proveo sam mnoge živote na Zemlji, kao i mnogim drugim svjetovima. Želim vam sve dobro i šaljem vam svima svoju bezuvjetnu ljubav, draga Braćo i Sestre sa Zemlje.

Hvala, SaLuSa

kanalizirala: Laura Tyco

prevela: Marijana Pontoni

Back To Main Razgovori sa SaLuSom

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here