Najdraža braćo,

Obraćam se svima vama s namjerom da vas zamolim da ne provodite toliko vremena u gledanju TV-a!

Vjerujte mi, postoji mnogo načina da ispunite svoje vrijeme u ovom životu na produktivniji način nego da sjedite na kauču s daljinskim u ruci, kao „vreća krumpira“, čime dozvoljavate golemoj količini slika i subliminalnih (podsvjesnih) poruka da ispune vašu podsvijest i svjesni um.

Možda niste toga niti svjesni, no vi trošite toliko sati pred vašim TV-om, primajući ogromnu količinu nepotrebnih informacija, koje oštećuju vašu psihu, te koje se pohranjuje kao “smeće” u vašem mentalnom tijelu.

S druge strane, vi ste također na meti mnogih sila koje su vrlo moćne kao i smrtonosno opasne, koje vas pokušavaju odvratiti s ovim suvišnim i banalnim informacijama, kako se ne bi probudili u stvarnosti koja bi mogla ugroziti kontrolu i dominaciju onih koji žive u u sferama energija tame.

Generalno govoreći, oni su prvenstveno fokusirani da vas drže u apsolutnom neznanju kako bi mogli nastaviti osmišljavati sve vrste planova i zavjera da bi vas držali pod kontrolom i u obmani.

Ne razmišljajte dva puta, odvažite se da započnete s velikom promjenom svojih navika i rutina, isključite TV ili budite puno selektivniji pri odabiru programa koji ćete gledati sa svojom obitelji.

Zamisao je da ne ispunite svoj um sa slikama na šta trošite, ili kako i zašto, ili da pokušate saznati tko je ubojica u thriller seriji, te kako će ga policija uhititi ili da saznate koja će momčad osvojiti prvenstvo u bilo kojem sportu. Ideja je, prije, da naučite isprazniti svoj um od tolikih suvišnih misli koje vas kontinuirano drže u osjećaju nemira, uvijek u želji da se vaš um nahrani s zabavom u više boja dosadnih i apsolutno beskorisnih tema.

Sustav u koji je vaš život uronjen, je, da mislite da trebate sve to „smeće“ od informacija s kojima vas neprestano bombardiraju, kako bi osjetili da ‘živite’. Na primjer, vi mislite da morate biti “up-to-date“ (u toku) sa tom impresivnom količinom skandaloznih događaja koji se prenose putem novina i u TV vijestima, tako da ih „gutate“ svakodnevno kako bi mogli razgovarati o njima sa svojim prijateljima, kako bi im ispričali nešto više zastrašujuće, te time bolje naglasili bolest razgovora. Nije li to tako?

Da li shvaćate koliko je za vas štetan ovakav način neozbiljnog i praznog lupetanja/ naklapanja?

Kada bi koristili samo pola od vremena koje provodite pred TV-om za meditaciju, kontaktom s vašim unutarnjim Ja, promijenili bi svoj život temeljito, i on bi postao neizmjerno važniji, korisniji i produktivniji.

To je, dakle, svrha moje današnje komunikacije, zamoliti vas da se potrudite da manje gledate TV i/ ili da manje čitate o događanjima u novinama, te da posvetiti više vremena sebi i dubokom kontaktu sa sobom u potrazi za vječnim istinama, koje su pažljivo i ljubomorno čuvane u vašim unutarnjim hramovima.

U ovim teškim vremenima ekonomske krize i socijalne nesigurnosti u kojima trenutno živite, jedino  dostupno utočište nalazi se u potrazi za istinom i svrhom svog postojanja unutar sebe samog.

Donesite odluku i pokrenite promjene koje će vas preobraziti u obnovljene duše s dubokom mudrošću, s poštovanjem prema drugima i bezuvjetnom Ljubavlju prema vašem Kreatoru!

Govori vam vaš Brat u Svijesti, koji vas voli duboko i bezuvjetno.

Izvor: Saint Germain

Kanal: Kris Won

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here