Otpuštanje i dopuštanje je ono što vam omogućava da dosegnete vaš unutarnji mir

Teško je razumjeti nivoe unutar vas samih do kojih se možete uzdići dok ste još uvijek utjelovljeni.

Vaše religije i kulture su vas naučile da je znanje iz duhovnih carstva dostupno samo najrazvijenijima među vama, te da se mora provesti puno godina u meditacijama, molitvama i asketskim vježbama kako biste dostigli razinu koja bi vam donijela iskustvo mira i ljubavi o kojem vam vaši prosvijetljeni učitelji pričaju.

Međutim, ovo nije takav slučaj. Svatko može posegnuti u sebe i postići iskustvo i znanje Boga. Razlog radi kojeg to mali broj ljudi i radi leži u tome što ste vi većinom uhvaćeni u distrakciji koju pruža iluzija, a kojoj vaše tijelo pridodaje toliko puno vaše pažnje.

Vaša tijela su bila dizajnirana kao limitirajući faktori kako bi vas uvjerila da je fizička okolina, koju vi proživljavate kroz njih, jedna i jedina stvarnost koja postoji.

Ako vaša tijela (koja predstavljaju vas dok proživljavate život u iluziji) nisu u mogućnosti biti osviještena o nečemu kroz tjelesna osjetila, onda „paf“, to nešto ne postoji.

Kroz zadnjih nekoliko desetljeća, neki od vaših znanstvenika su postali svjesni da takvo što zasigurno nije točno.

Naravno, i godinama prije je ta istina bila prihvaćena iako nije bilo mnogo onih koji su imali direktno znanje o tome.

Mnogi sada otkrivaju upravo to, dok se odvajaju od dogme za koju većina „eksperata“ inzistira da je jedina istina: ako se ne može izmjeriti, onda ne postoji!

Ipak, dok ste utjelovljeni, teško vam je pronaći put do ranije skrivenih unutrašnjih kraljevstva u kojima doista možete osjetiti Ljubav koju vam Bog nudi u svakom trenutku.

Kada iskusite tu stvarnost božanskog znanja, cijela percepcija vas samih se mijenja i vi ćete se tada moći u potpunosti pouzdati u Ljubav koju Bog drži prema vama (od)uvijek.

Vaš život kao ljudsko biće, više neće biti ispunjeno sumnjama, strahovima ili anksioznostima na koje ste se navikli zato što ćete spoznati, bez mogućnosti bilo kakve sumnje, da ste vi uistinu esencijalni i nerazdvojni dio Boga.

Jedan od načina da se postigne takva unutarnja sigurnost je kroz meditaciju ili duboku relaksaciju.

Pokušavanje postizanja nje neće upalit, zato što je pokušavanje egov način kontroliranja tj. dovođenja do ishoda koji je beskonačno iznad njegovih slabašnih mogućnosti.

Ti već jesi dio Boga, zato ne trebaš težiti tome da postaneš svjestan toga. Umjesto toga, opusti se i dopusti svom prirodnom stanju da te prisvoji.

Unutar iluzije, vi ste svi samo različiti aspekti onoga što vi doista jeste te su stoga vaša iskustva, vjerovanja, snage, slabosti, vještine i sposobnosti različite, a variraju s obzirom na rasu, kulturu, religiju (ili manjak nje), spol i interese.

Kao rezultat toga, nije moguće slijedite nečiji tuđi put do vašeg unutrašnjeg mira i znanja.

Mnogi su pokušali slijediti nečiji, naizgled mudriji i svetiji put, od njihovog vlastitog jer su svoj smatrali neadekvatnim tj. neprikladnim.

Ali, kao što sam već rekao, pokušavanje ne može i neće uspjeti, a pokušaj sljedbe tuđeg puta je upravo to.

Životni put na kojem se svatko od vas nađe je bio pomno isplaniran samo za vas. On će vas opskrbiti s lekcijama koje ste vi s velikom mudrošću i sposobnošću predviđanja isplanirali da vam se u odgovarajućim trenutcima u životu čovjeka dogode.

Ako se opustite i ako ih prihvatite puni zahvalnosti kada vam se dogode, naučiti ćete ih s lakoćom i brzinom.

Ako vas one budu iritirale, one će vam se jednostavno nanovo događati i tako sve dok ih ne naučite, a to vam može donijeti popriličnu količinu boli i patnje.

Vaši životni putevi mogu teći vrlo glatko, ako im to dopustite, te ćete, ukoliko im to dopustite, primijetiti kako se stvari mogu poprilično dobro posložiti za vas i tako smanjiti stres i učiniti vaš život još lakšim za opustiti se i prepustiti se „vožnji“.

To omogućava da vam se u životu puno češće počinju događati neočekivani sretni trenutci, što kod nekih može izazvati pomisao da vam je život poput čarolije.

Takvo otpuštanje i dopuštanje je ono što vam omogućava da dosegnete vaš unutarnji mir gdje vam se Bog može obznaniti.

Vi se opustite i date dopuštenje, a onda On dođe i prezentira vam se na način koji ne ostavlja mjesta ikakvoj sumnji da vi doista jeste vječno biće, neograničeno voljeno od strane vašeg Oca i zauvijek čuvano u Njegovom božanskom zagrljaju.

Vaš voljeni brat, Isus.

Siječanj, 26, 2012 u 17:05

Kanalizirao: John Smallman

Preveli: Perica i Max

WebSite:       http://despertando.me/?p=50809

Back To Main Isus preko John Smallman

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here