Hrvatski

2012

”Trebaš biti promjena koju želiš vidjeti u svijetu”

Mahatma Gandhi

Molimo čitatelje koji su voljni pridonjeti širenju Svjetla prevođenjem objava da nam se jave na mail: marijana@kernpontoni.com

 

Dragi građanine svijeta…. potrebna nam je pomoć u slanju, prevođenju i/ili koordiniranju naše internet stranice Despertando na engleskom jeziku. Ukoloko osjećaš u srcu da bi ti to mogao činiti, molimo te pošalji nam mail tako da možeš čim prije započeti. Ukoliko poznaješ druge jezike ili imaš druge vještine kao webmaster, to bi bilo prekrasno; ukoliko ne posjeduješ te vještine, ali nam još uvijek želiš pomoći, tvoja pomoć je dobrodošla. Molimo te, pošalji nam mail na keeluad@gmail.com sa HRVATSKI u liniji subjekta. Željeli bismo te u našem timu.

Hvala ti.

S ljubavlju

Despertando.me tim

Naši izvori (Despertando.me i GalacticChannelings surađuju, mi obično objavljujemo i druge izvore koji se ne mogu naći na GC. Ukoliko ne nađete određeni izvor koji znate, molimo da nam pošaljete mail na Despertando@ymail.com).

najnoviji članci

 

Uzašašće Zemlje 2012

Razgovori sa SaLuSom

Uzašli Majstori

Poruke Svjetla

Kontaktirajući Bića Svjetla

Alfa svemirski brod

Saul kroz Johna Smallmana 

 

Jesus kroz Johna Smallmana

preporučene vanjske internet stranice

Galaktička kanaliziranja Hrvatski

Uvod

Osvještavajuće vijestiDespertando.me tim je skupina ljudi koji bezuvjetno daju svoje vrijeme, vještine i resurse samo sa ciljem da poruke svjetla budu dostupne svakome, stoga da prijatelji poput nas koji nas čitaju, mogu biti obavješteni o novostima tijekom u ovim važnim trenucima promjene. Neki od nas kanaliziraju, prevode, objavljuju, dok drugi altruistički istražuju tako da svi možemo saznati dobre vijesti koje većina medija prikriva.