Pozdrav s Alpha broda! Ulazimo u novu fazu procesa Uzašašća kao ljudska rasa na ovoj planeti.

Mogli bismo reći, bez potrebe za pretjerivanjem, da vrijeme u kojem se nalazite je trenutak iznimne važnosti i kao takav označit će “prije i poslije“ u povijesti ljudske civilizacije.

Čitali smo neke od kanaliziranih poruka namijenjenih vama kao i neke nekanalizirane članke na internetu i mišljenja smo da nije bilo pridano dovoljno važnosti tom trenutku u kojem se sada nalazimo.

U njima vas potiču na udruženu meditaciju 11/11/11 u različito vrijeme, poput od 11 do 11.11 prije podne ili od 9 do 10, misleći da ćete svi završiti s poslom i da ćete biti u svojim domovima, slobodni za ovu meditaciju na svjetskoj razini. To je lijepo.

Ta meditacija ili te globalne meditacije su od velike pomoći i dopuštaju određenim kozmičkim energijama da pristignu lako i harmonično na planet bez poticanja uznemirenosti na tlu ili u živim bićima koji nastanjuju na ili ispod površine Gee.

No, mi bismo vam željeli dati kratki osvrt što ovaj dan 11/11/11 označava i predskazuje već neko vrijeme te da to proširimo informacijama o tome što se događa i što će se događati tijekom ovog razdoblja.

Broj 11 je taj koji u sebi sadrži kvalitetu za otvaranje vrata. Kozmos je pun milijardi tih portala koji su razbacani po svemiru, ne zbog hira, već zato što svaki od tih portala zatvara ulaz u određeni prostor drugačiji od onog u kojem se nalazite.

Jednom kad se taj portal aktivira i mudro otvori, on će pružiti pristup svim bićima koji znaju za vaše postojanje mogućnost prolaska i prelaska u druge dijelove vremena-prostora, a koji mogu biti u dalekim galaksijama milijunima svjetlosnih godina od onoga gdje biste našli ta bića u prolazu.

U vašoj nedavnoj povijesti neki portali su bili otvoreni na određene datume, ali ne svi. Dan 11/11/11 je datum koji sadržava broj 11 tri puta te je tako izabran od Nas kao idealan datum da se otvore svi portali koji su ostali zatvoreni.

Što to znači da su svi postojeći portali na Zemlji otvoreni i kakav će to imati utjecaj na vas?

To znači da će neke djelotvorne energije iz vanjskog svemira koje još nisu pristigle, pristići u svojoj punini na datum 11/11/11 u 11 sati prijepodne u svakoj od lokalnih zona na vašoj planeti.

Tako da bilo da ste u Europi, Americi ili bilo kojem drugom kontinentu, trenutak kad nastupi 11 sati prije podne u vašoj zemlji, trenutak kad nastupi 11 sati prije podne u vašoj zemlji, vi ćete primiti sve pozitivne kozmičke energije koje će pristići kroz sve otvorene portale.

Veoma je važno da ostanete mirni i vrlo harmonizirani na ovaj dan, osobiti neposredno prije ovog termina. Moja preporuka je da, ukoliko ne radite, odete u planine ili obalu i budete u direktnijem kontaktu s Majkom Zemljom što će vam pomoći da prirodno upijete ove nove energije koje će teći u vaše srce.

Ukoliko radite, nemojte propustiti priliku primiti i prigrliti ove energije u svjesnom obliku, jer sigurno znate kako se ispričati na trenutak u to vrijeme i izaći na terasu na čas ili napraviti vremena za trenutak. Zar ne?

Sagledajte se kao stanice velikog entiteta koji je Gea jer ste upravo to, njezine male stanice, svaki od vas.

Primite te energije u zvjesnom obliku vizualizirajući sebe kao mali dio cijelog planeta, dijeleći svo svjetlo i svu ljubav koju možete u tim trenucima, a poslije budite zahvalni što ste bili vrijedni ovog dara koji je Stvoritelj sve i svakoga namijenio vama.

Na taj način, pridonjet ćete procesu otvaranja svih energetskih portala na najbolji mogući način i u isto vrijeme vi sami, kao pojedinci, uživat ćete u dodatnom napretku vaše osobne evolucije.

Shvatite ovo, dakle, kao meditaciju koja će vam pomoći da se uskladite sa svima drugima koji će se pridružiti u tu univerzalnu mrežu svjetlosti, ali i kao pomoć vama kao pojedinačnim iskrama Boga u vašem evolucijskom procesu.

Mir i Ljubav,

Izvor: Zapovjednik Sohin

Kanal: Kris-Won

prevela s engleskog : Marijana Pontoni

– postavio Krcko –

Transaltor: Marijana

Correo: marijana@kernpontoni.com

WebSite : http://despertando.me/?p=32365

Back To Main Alfa zvjezdani brod preko Kris Won-a

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here